Περιφέρεια

Δημήτρης Πτωχός. Υπόσχομαι να δώσω τον καλό αγώνα για την παράταξη και τον τόπο μας

Τον συνεργάτη του πρώην πρωθυπουργού Αντώνη Σαμαρά, τον Μεσσήνιο Δημήτρη Πτωχό, ανακοίνωσε η Νέα Δημοκρατία πως θα στηρίξει ως υποψήφιο Περιφερειάρχη Πελοποννήσου, δίνοντας τέλος στα σενάρια, ενώ ο απερχόμενος πλέον Περιφερειάρχης, Παν. Νίκας, είναι ο μόνος μεταξύ των Περιφερειαρχών που δεν θα του δοθεί από το κυβερνών κόμμα η ευκαιρία να διεκδικήσει μια δεύτερη θητεία.

«Η πρόταση του Πρωθυπουργού να μπω μπροστά σε αυτή την προσπάθεια, με τιμά. Τον ευχαριστώ. Υπόσχομαι να δώσω τον καλό αγώνα για την παράταξη και τον τόπο μας» ανέφερε μεταξύ άλλων ο υποψήφιος Περιφερειάρχης Πελοποννήσου. «Σήμερα, πρέπει να κτίσουμε πάνω σε ό,τι θετικό έχει γίνει και να κάνουμε ένα μεγάλο άλμα. Για να αξιοποιήσουμε τα συγκριτικά μας πλεονεκτήματα και να κινητοποιήσουμε τις δημιουργικές δυνάμεις του τόπου» συνέχισε ο κ. Πτωχός.

Αφού μιλάει για την Πελοπόννησο, τόπος πλούσιος σε ομορφιά και παραδόσεις, με σπουδαίους ανθρώπους, ο Δημ. Πτωχός δίνει το στίγμα του, αναφέροντας: «Χρειαζόμαστε ένα νέο όραμα και σχέδιο για να το κάνουμε πραγματικότητα. Ώστε η Πελοπόννησος του 2028 να είναι μια περιφέρεια πρότυπο σε όλα: την παραγωγικότητα, στην προσέλκυση επενδύσεων, την προστασία του περιβάλλοντος και την ανάδειξη της πολιτιστικής της κληρονομιάς. Αλλά και τις σύγχρονες υποδομές της, τις ψηφιακές της υπηρεσίες, την εξυπηρέτηση του πολίτη αλλά και το κοινωνικό της πρόσωπο ώστε κανείς να μην μείνει πίσω, αβοήθητος».

Οι προκλήσεις μεγάλες

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης αναφέρεται όμως και στις μεγάλες προκλήσεις, καθώς και τις ευκαιρίες που παρουσιάζονται και που θα έχει την ευκαιρία να αδράξει η νέα αρχή της Περιφέρειας Πελοποννήσου. «Η χώρα έχει μια ισχυρή κυβέρνηση, αποφασισμένη να προχωρήσει σε ριζικές μεταρρυθμίσεις και να φέρει και να αξιοποιήσει σημαντικά κονδύλια. Η Περιφέρειά μας πρέπει να είναι παρούσα στο κέντρο των εξελίξεων: να διεκδικεί, να διαπραγματεύεται, να συνεργάζεται, να κερδίζει» καταλήγει, αποκαλύπτοντας έμμεσα πως ο συνδυασμός του οποίου θα ηγηθεί, θα έχει την ονομασία: «Νέα Πορεία».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο