KR Sports

Αύριο Κυριακή η Γενική Συνέλευση του Ατρόμητου Χιλιομοδίου

Ευχαριστεί κόσμο και χορηγούς ανακοίνωση της διοίκησης

Η συνέλευση της ποδοσφαιρικής ομάδας του Ατρόμητου Χιλιομοδίου, που επιστρέφει στο τοπικό πρωτάθλημα μετά από ένα χρόνο στην Γ’ εθνική κατηγορία, θα πραγματοποιηθεί Αύριο Κυριακή, 20 Ιουνίου και ώρα 7:00 μ.μ., στο χώρο του κλειστού Γυμναστηρίου Χιλιομοδίου.

Τα θέματα της συνέλευσης είναι:

  • Διοικητικός και οικονομικός απολογισμός.
  • Εκλογές για την ανάδειξη του νέου  Δ.Σ.

Σε περίπτωση μη απαρτίας, η Συνέλευση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη, 23 Ιουνίου στον ίδιο χώρο και ώρα».

Ευχαριστεί κόσμο και χορηγούς

Στο μεταξύ, ανακοίνωση της διοίκησης του Ατρόμητου Χιλιομοδίου αναφέρεται στην προσπάθεια που έκανε η ομάδα στην Γ’ εθνική κατηγορία και κυρίως, από τον περασμένο Μάρτιο, όταν η κυβέρνηση έδωσε το πράσινο φως για επανέναρξη του πρωταθλήματος. Απόφαση που η διοίκηση του Ατρόμητου χαρακτηρίσει λανθασμένη.

«Δεν είναι ώρα κριτικής» τονίζει η ανακοίνωση του Ατρόμητου Χιλομοδίου, ενώ καλεί τον κόσμο του στις εκλογές της Κυριακής, «ώστε η ομάδα να αποκτήσει ισχυρό συμβούλιο και να παρουσιαστεί δυνατή στην Α’ Κορινθίας, μέσα από μια μερική ανανέωση»

Επιχειρώντας ωστόσο έναν μικρό απολογισμό της χρονιάς που οδήγησε την ομάδα και πάλι στο τοπικό πρωτάθλημα, η διοίκηση του Ατρόμητου κάνει λόγο για λάθη και παραλείψεις έγιναν από όλους. «Δεν είναι ώρα κριτικής» τονίζει ωστόσο, ενώ καλεί τον κόσμο του στις εκλογές της Κυριακής, ώστε η ομάδα να αποκτήσει ισχυρό συμβούλιο και να παρουσιαστεί δυνατή στην Α’ Κορινθίας, μέσα από μια μερική ανανέωση «Ευχαριστούμε όσους ενεπλάκησαν διοικητικά εντός και εκτός Χιλιομοδίου, όπως επίσης και τους κυρίους Αθανάσοπουλο και Παπασταμάτη για την καθοριστική τους βοήθεια στην επανέναρξη. Επίσης ευχαριστούμε τους προπονητές Σταύρο Τζαναβάρα και Τάσο Περρα, όπως και τους συνεργάτες τους, για την προσπάθεια που κατέβαλλαν. Ένα μπράβο και στους ποδοσφαιριστές που πάλεψαν σε αντίξοες» αναφέρει απευθυνόμενος στους ανθρώπους που δούλεψαν για την ομάδα, μέσα στο γήπεδο και έξω από αυτό.

Ευχαριστεί ακόμα τους θεσμικούς φορείς, Περιφέρεια Πελοποννήσου, Δήμο Κορινθίων και το ΚΕ.Π.Α.Π. του Δήμου, καθώς επίσης την ΕΠΣ Κορινθίας και τον πρόεδρο Μιχ. Τσιχριτζή «που ήταν δίπλα μας όλη αυτή τη δύσκολη χρονιά».

Τέλος, ο Ατρόμητος ευχαριστεί τους χορηγούς «που στάθηκαν δίπλα μας από την αρχή του πρωταθλήματος και είναι οι εξής: ΛΑΡΣΙΝΟΣ Α.Ε., ΣΚΟΥΡΤΗΣ ΧΡΥΣΑ ΑΥΓΑ, ΚΤΕΟ ΠΙΤΣΑΚΗΣ, PIETRIS CATERING, ΤΣΟΠΑΝΑΚΗΣ ΧΡΩΜΑΤΑ και ΕΛ. ΒΑΚ.

«Τέλος, εκφράζουμε την ευγνωμοσύνη μας στους υπέροχους φιλάθλους μας που στήριξαν την ομάδα με το υστέρημά τους αλλά και τη δυναμική τους παρουσία» καταλήγει η ανακοίνωση της απερχόμενης διοίκησης του Ατρόμητου Χιλιομοδίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο