Κορινθία

Άσκηση πυρόσβεσης στις σήραγγες Παναγοπούλας της Κορίνθου – Πατρών

Άσκηση πυρόσβεσης θα διεξαχθεί στις σήραγγες Παναγοπούλας, της εθνικής οδού Αθηνών – Κορίνθου – Πατρών, το βράδυ της Τετάρτης, 3 Νοεμβρίου προς τα ξημερώματα της Πέμπτης, 4 Νοεμβρίου.

Για τον λόγο αυτό και για την εξυπηρετηση της κυκλοφορίας, στις 6:00 το απόγευμα της Τετάρτης, έως τις 6:00 το πρωί της επόμενης μέρας, η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Πάτρα θα διακοπεί και θα εκτρέπεται στην παράπλευρη βοηθητική οδό (μεταξύ των Χ.Θ. 187,7 και Χ.Θ. 191,3).

από τις 11:00 το βράδυ έως το αργότερο τις 4:00 το πρωί της επόμενης μέρας, η κυκλοφορία στην κατεύθυνση προς Αθήνα θα διακοπεί και θα εκτρέπεται στην Παλαιά Εθνική Οδό (ΠΕΟ) Κορίνθου – Πατρών, μεταξύ των κόμβων Δρεπάνου (Χ.Θ. 197,1) και Σελιανίτικων (Χ.Θ. 180,5),

Η προγραμματισμένη άσκηση θα πραγματοποιηθεί σε συνεργασία με την Πυροσβεστική Υπηρεσία και με τη συμμετοχή όλων των εμπλεκόμενων φορέων, του Υπουργείου Υποδομών και Μεταφορών, της Αστυνομίας και του ΕΚΑΒ. Η Ολυμπία Οδός ζητά την κατανόηση των οδηγών και παρακαλεί να συμμορφώνονται προς τις υποδείξεις της τροχαίας, καθώς και να επιδείξουν αυξημένη προσοχή κατά την διέλευσή τους από την περιοχή.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο