Δήμοι

Υποψήφια στον Δήμο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων δηλώνει ξανά η Μαρία Πρωτόπαππα

Ένα χρόνο πριν την διεξαγωγή των Δημοτικών Εκλογών του 2023, η Μαρία Πρωτόπαππα έσπευσε να ξεκαθαρίσει την θέση της και να δηλώσει παρούσα και πάλι σε αυτή την εκλογική αναμέτρηση, διεκδικώντας να γίνει η πρώτη γυναίκα δήμαρχος ίσως και της Κορινθίας.

Η ίδια έσπευσε να ανακοινώσει την υποψηφιότητά της, με αναφορές στις κρίσεις που διαπιστώνονται στην κοινωνία και στην κεντρική πολιτική σκηνή, με έντονες, όπως τονίζει, σκιές στον τόπο μας. Από την κριτική της για όλα αυτά τα θέματα, που όπως σημειώνει, υποβαθμίζει την ποιότητα ζωής των πολιτών, έρχεται στην κριτική της προς την δημοτική αρχή του Δήμου που θα διεκδικήσει την ηγεσία του.

«Η τωρινή δημοτική αρχή, βαθιά κουρασμένη και με σχέση εξάρτησης με τον Δήμο, δεν μπόρεσε και δεν ήθελε, να πείσει και να εμπνεύσει τους πολίτες για ενεργό συμμετοχή και δεν κατάφερε να συνεργαστεί με τους άλλους θεσμικούς φορείς του τόπου και να επιλύσει τα σοβαρά ζητήματα, προτάσσοντας εγωισμούς, αγκυλώσεις και προκρίνοντας μικροπολιτικά οφέλη» αναφέρει η κ. Παρωτόπαππα, για τον Δήμαρχο Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων Γιώργο Γκιώνη. Κάνει ιδιαίτερη αναφορά σε θέματα που αποκαλεί, «υπερκομματικής ευθύνης» και ιδιαίτερα του καζίνο Λουτρακίου, κατηγορώντας τη δημοτική αρχή του Γιώργου Γκιώνη, πως ακολούθησε «παρελκυστική τακτική, προκειμένου να συνεχίσει την πολιτική των κλειστών θυρών, θέτοντας σε κίνδυνο και την επιχείρηση και το μέλλον του τόπου μας».

Έτοιμη για τη νέα αναμέτρηση

Η Μαρία Πρωτόπαππα συνεχίζει κατηγορώντας ακόμα την σημερινή δημοτική αρχή, ότι τρία χρόνια τώρα, «λειτουργεί ως μεσίτης και όχι ως υπεύθυνη αυτοδιοικητική παράταξη, η οποία με την βοήθεια των αλλαγών τους εκλογικού νόμου, διοίκησε μοναχικά και αυταρχικά». Για την δική της υποψηφιότητα, θυμίζει πως από το 2019, «μία μεγάλη ομάδα νέων ανθρώπων, αποφασίσαμε να σχεδιάσουμε και να προτείνουμε μια νέα αναπτυξιακή πορεία σε συνεργασία με τους πολίτες και τους τοπικούς φορείς, ενόψει των δημοτικών εκλογών, απορρίπτοντας πρακτικές του παρελθόντος και αλλάζοντας ταυτόχρονα νοοτροπία».

Η «Δύναμη Δημιουργίας», ο συνδυασμός που ηγείται η κ. Πρωτόπαππα, η ίδια σημειώνει πως δεν είναι αποτέλεσμα κομματικών διεργασιών ή προσωπικών φιλοδοξιών. «Στοχεύει ν’ αλλάξει το σκηνικό στο Δήμο Λουτρακίου – Περαχώρας – Αγ. Θεοδώρων και να αποδείξει ότι οι ενεργοί πολίτες έχουν τη δύναμη να προωθήσουν νέες ιδέες, ρεαλιστικές και υλοποιήσιμες» καταλήγει. Έτσι λοιπόν, η Μαρία Πρωτόπαππα, δηλώνει και πάλι την κάθοδο της στις επόμενες δημοτικές εκλογές, που θα πραγματοποιηθούν στις 8 Οκτωβρίου 2023. στον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων.

«Ενωμένη, με πολλά νέα στελέχη, με σχέδιο και γνώση, δεσμεύεται να κάνει πράξη το πρόγραμμα της και να οδηγήσει ψηλά τον αγαπημένο μας τόπο» αναφέρει. Το όραμά της, καταλήγει: «Να βγάλουμε το Δήμο από το φοβικό απομονωτισμό του, ακολουθώντας πορεία εξωστρεφή και καινοτόμα. Να τολμήσουμε ένα ποιοτικό άλμα. Να εξελίξουμε τον τόπο μας σε ένα μέρος φιλικό προς τον άνθρωπο, ένα μέρος για να ζεις. Να τον ξανακάνουμε διεθνή τουριστικό προορισμό».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο