Επιχειρείν

COSMOTE 5G. Ξεπέρασε το 85% η πληθυσμιακή κάλυψη σε όλη την Ελλάδα

  • Καλοκαίρι με απεριόριστα data στο μεγαλύτερο 5G δίκτυο της χώρας

Ξεπέρασε το 85% η πανελλαδική πληθυσμιακή κάλυψη του COSMOTE 5G, του μεγαλύτερου 5G δικτύου στη χώρα, το οποίο συνεχίζει να αναπτύσσεται δυναμικά, προσφέροντας κορυφαία εμπειρία internet.

Στην Αθήνα η πληθυσμιακή κάλυψη 5G έχει φτάσει το 97%, ενώ στη Θεσσαλονίκη και σε άλλες 37 πόλεις σε όλη την Ελλάδα έχει ήδη ξεπεράσει το 90%. Στόχος της εταιρείας είναι μέχρι το τέλος του 2023 να έχει καλύψει το 90% της χώρας. Στο πλαίσιο αυτό, για να μπορούν να αξιοποιήσουν τις δυνατότητες του μεγαλύτερου δικτύου κινητής της χώρας, η COSMOTE προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές της απεριόριστα data με €10,90 το μήνα για όλο το καλοκαίρι.

Η επέκταση του 5G δικτύου εντάσσεται στο ευρύτερο επενδυτικό πλάνο του Ομίλου ΟΤΕ, ύψους άνω των 3 δισ. ευρώ μέχρι το 2027, σε υπερσύγχρονα δίκτυα σταθερής και κινητής που αναβαθμίζουν τις δικτυακές υποδομές της χώρας και φέρνουν πιο γρήγορες και αξιόπιστες ταχύτητες. Πέρα από την κάλυψη, το δίκτυο κινητής της COSMOTE ξεχωρίζει και για την ταχύτητα και την ποιότητά του. Για μια ακόμη χρονιά διακρίθηκε από τις διεθνώς αναγνωρισμένες εταιρείες μετρήσεων Οokla -ως «το πιο γρήγορο δίκτυο κινητής στην Ελλάδα»-, και umlaut, πλέον τμήμα της Accenture, λαμβάνοντας την πιστοποίηση «Best in Test» για τις υπηρεσίες Mobile Internet και φωνής.

Αξιοποιώντας τις δυνατότητες της τεχνολογίας, η COSMOTE ενισχύει συνεχώς την εμπειρία των πελατών της, βελτιώνοντας την καθημερινότητά τους. Στο πλαίσιο αυτό και φέτος το καλοκαίρι, προσφέρει σε όλους τους συνδρομητές κινητής της (συμβολαίου, καρτοσυμβολαίου, καρτοκινητής) απεριόριστα data για 30 ημέρες με €10,90. Για να σερφάρουν online, να ψυχαγωγούνται και να εργάζονται ξέγνοιαστα, όπου κι αν βρίσκονται. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να ενεργοποιήσουν την προσφορά έως και την 31η Αυγούστου, μέσω του COSMOTE app και του WHAT’S UP app.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο