KR Sports

Το Summer League Tournament γέμισε κόσμο τα γήπεδα τένις του Ξυλοκάστρου

Με μεγάλη επιτυχία ολοκληρώθηκε το εσωτερικό τουρνουά της Ακαδημίας του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου «Ο Σύθας», από αγόρια και κορίτσια σε μονά και διπλά παιχνίδια.

Την Κυριακή, πραγματοποιήθηκε η τελετή λήξης, με απονομές κυπέλλων και μεταλλίων στους μαθητές του ομίλου. Για 15 ημέρες τα γήπεδα τένις του Ξυλοκάστρου γέμισαν από αθλητές όλων των ηλικιών (5 ετών έως 18+), με τους γονείς και τους «φαν» του αθλήματος να ενισχύουν τους μικρούς και μεγαλύτερους αθλητές και να συμβάλουν στο πανηγυρικό κλίμα, το διάστημα των αγώνων.

«Ο προπονητής Δημήτρης Παπαδόπουλος, που του ανήκει στο μεγαλύτερο μέρος αυτή η επιτυχία, γιατί δουλεύοντας αδιάκοπα και ακούραστα όλο το διάστημα εν μέσω πανδημίας, είναι το μεγάλο στήριγμα της Ακαδημίας μας» αναφέρει ανακοίνωση του Ομίλου Αντισφαίρισης Ξυλοκάστρου. Ευχαριστεί τόσο τους χορηγούς της εκδήλωσης, όσο και τον Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης για τη βοήθεια τους. Επίσης, τους γονείς που συνεργάστηκαν με τον Όμιλο, ώστε να διεξαχθεί ομαλά το Τουρνουά, αλλά και στη τόσο δύσκολη χρονιά που περνάμε, καθώς και όσους βοήθησαν στη ομαλή διεξαγωγή των αγώνων.

Το Δ.Σ. του «Σύθα» παρατηρεί ότι βελτιώνοντας τις εγκαταστάσεις, όπως δεσμεύτηκε η Δημοτική Αρχή του Βλάση Τσιώτου, «το Ξυλόκαστρο μπορεί να γίνει προπονητικό κέντρο (camp), διότι συνδυάζει μεγάλο φάσμα προπονήσεων που χρειάζεται ένας αθλητής αντισφαίρισης». Εκτιμά δε ότι θα μπορέσει η πόλη να φιλοξενήσει και να αναλάβει Πανελλήνιο βαθμολογούμενο Τουρνουά, όλων των ηλικιών και καθ’ όλη τη διάρκεια του έτους.

Τέλος, ανανέωσαν το ραντεβού τους για την επόμενη συνάντηση, στο καθιερωμένο Open Καλοκαιρινό Τουρνουά που θα διεξαχθεί τον Αύγουστο και μέχρι τότε εύχεται «καλό καλοκαίρι σε όλους».

Εκεί ήταν και ο Δήμαρχος Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης Βλάσης Τσιώτος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο