Κορινθία

Το Πανευρωπαϊκό Συνέδριο της International Camping Fellowship στο Λουτράκι

Η ICF σε συνεργασία με την Ένωση Κατασκηνώσεων της Ρωσίας, διοργανώνουν Ευρωπαϊκό Συνέδριο της Παγκόσμιας Ένωσης Παιδικών Κατασκηνώσεων, στο Λουτράκι Κορινθίας.

Η διοργάνωση του Συνεδρίου έχει ανατεθεί στην παιδική κατασκήνωση SPORTCAMP και υλοποιείται από 14-24 Οκτωβρίου 2021, στο Club Hotel Casino Loutraki. Το συνέδριο πραγματοποιείται με σκοπό την συνάντηση κι ενίσχυση του διαλόγου μεταξύ Ρώσων και Ευρωπαίων επιχειρηματιών κατασκηνώσεων και κλάδων με δραστηριότητες συναφείς με την παιδική αναψυχή. Απώτερος στόχος είναι η ανταλλαγής επαγγελματική εμπειρίας και η δημιουργία μελλοντικών συνεργασιών σε διεθνές επίπεδο.

Στο Συνέδριο θα συμμετέχουν επιχειρηματίες και επαγγελματίες κατασκηνώσεων από την Ρωσία, την Τουρκία και την Ελλάδα, ενώ μεταξύ των βασικών ομιλητών είναι ο Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της εταιρίας Sportcamp, Σπύρος Καραβούλης και η Αναστασία Μπούκα, Διευθύντρια της κατασκήνωσης Sportcamp. Αξίζει να σημειωθεί, ότι οι συμμετέχοντες θα διαμένουν σε ξενοδοχεία του υπέροχου Δήμου Λουτρακίου, Περαχώρας, Αγίων Θεοδώρων, απολαμβάνοντας υπηρεσίες διαμονής, εστίασης και μεταφορών από εταιρίες που δραστηριοποιούνται σε αυτό.

International Camping Fellowship Η Διεθνής Ένωση Κατασκηνώσεων είναι μια παγκόσμια κοινότητα και ενώνει επαγγελματίες παιδικών κατασκηνώσεων οι οποίοι δραστηριοποιούνται σε περισσότερες από 100 χώρες. Ιδρύθηκε το 1987 από επαγγελματίες του κλάδου με κοινό όραμα «έναν κόσμο καλύτερο, μέσα από την κατασκηνωτική εμπειρία» . Μέλη της, είναι παιδικές κατασκηνώσεις ανά τον κόσμο, ενώ κάθε χώρα εκπροσωπείται από τον δικό της Πρέσβη της ICF. Τα στελέχη των κατασκηνώσεων – μελών της μοιράζονται μεταξύ τους το πάθος, τον ενθουσιασμό, την αγάπη και την αφοσίωσή τους στον κατασκηνωτικό θεσμό.

#pgpartners

#ΕΛΛΑΔΑ

#ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΣ

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο