Επιχειρείν

Το Επιμελητήριο Κορινθίας και εννέα επιχειρήσεις έτοιμοι για την «Πελοπόννησος Expo» 2022

Εννιά Κορινθιακές επιχειρήσεις, θα συμμετάσχουν φέτος στην «Πελοπόννησος Expo» 2022, που ξεκινά αύριο Τετάρτη, 16 Νοεμβρίου, έως την Κυριακή 20 Νοεμβρίου 2022.

Την έκθεση πραγματοποιείται φέτος στην Αργολίδα, στο εργοστάσιο «Φραγκίστα» που βρίσκεται στην περιοχή Δαλαμανάρα, του Δήμου Άργους – Μυκηνών. Την διοργανώνουν τα Επιμελητήρια της Πελοποννήσου και μεταξύ αυτών το Επιμελητήριο Κορινθίας, που αμέσως μετά, θα προετοιμάζεται για την επόμενη έκθεση, που αναμένεται να φιλοξενήσει στην Κορινθία το 2323.

Στα περίπτερα της έκθεσης θα συμμετάσχουν το Μεσογειακό Κέντρο Αποκατάστασης και Αποθεραπείας στο Λουτράκι, τα οπτικοακουστικά Γουγάς στην Κόρινθο, το CHEMA laboratories, το ΝΕΚ printed cups, η KARMA beer, το Κτήμα Μανωλάκη, το LENAS GOURMET, το οξύμελι KRASIS και το Krelectronics Machinery. Η «Πελοπόννησος ΕΧΡΟ», η μεγαλύτερη περιφερειακή έκθεση της Πελοποννήσου, μετρά ήδη 6 χρόνια επιτυχημένης και αποτελεσματικής παρουσίας στον επιχειρηματικό κόσμο, μιας και έχει καθιερωθεί ως η σημαντικότερη έκθεση της Πελοποννήσου που προβάλλει την εξωστρέφεια, την καινοτομία και την επιχειρηματική ανάπτυξη των επιχειρήσεων.

Ώρες λειτουργίας: Καθημερινές: 4:00 μ.μ. – 10:00 μ.μ. και Σαββατοκύριακο: 10:30 π.μ. – 10:00 μ.μ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο