Δήμοι

Τα μπαζώματα του Αγ. Νικολάου παραχωρούνται στο δήμο Κορινθίων

Μπορεί η συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Κορίνθου την περασμένη Δευτέρα να είχε καυγάδες και παρολίγο χειροδικίες, ωστόσο ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος χαρακτήρισε ιστορική την συνεδρίασή του.

Ιστορική όχι επειδή είδαμε τον πρώην Δήμαρχο Αλ. Πνευματικό να σηκώνεται έτοιμος να πιαστεί στα χέρια, αλλά επειδή το Δημοτικό Συμβούλιο κλήθηκε να υπερψηφίσει και το έπραξε, την αποδοχή της παραχώρησης της έκτασης στην περιοχή του Αγίου Νικολάου – γνωστή στους Κορίνθιους ως μπαζώματα- από την ΕΤΑΔ στο δήμο Κορινθίων έναντι αντιτίμου. Ο Δήμαρχος στην εισήγηση του έκανε λόγο για ιστορική στιγμή και δικαίωση ενός αγώνα ετών, μιας σκληρής διαπραγμάτευσης που οδήγησε στο βέλτιστο αποτέλεσμα για το δήμο αφού πλέον ανοίγει ο δρόμος για την αξιοποίηση, συνολικά, της έκτασης και της απόδοσής της σε κατοίκους και επισκέπτες.

Δεν υπερψήφισαν την παραχώρηση η Βιβή Τζέκου και η Πόλυ Δαγκοπούλου – Τσόγκα. Απομένει για την τελική παραχώρηση η θετική απόφαση του Δ.Σ της ΕΤΑΔ το οποίο συνεδριάζει την προσεχή Πέμπτη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο