Δήμοι

Σύσκεψη για κυκλοφοριακά ζητήματα και παρεμβάσεις οδικής ασφαλείας σήμερα στο Δημαρχείο Κορίνθου

Σύσκεψη για ζητήματα κυκλοφοριακής ασφαλείας και άμεσες παρεμβάσεις πραγματοποιήθηκε στο Δημαρχείο Κορίνθου, υπό τον δήμαρχο Κορινθίων Βασίλη Νανόπουλο και την συμμετοχή των τεχνικών υπηρεσιών του δήμου.

Στην σύσκεψη συμμετείχαν ο Αντιδήμαρχος Γιώργος Πούρος, ο διευθυντής Γιάννη Τσολάκςη, Θύμιος Πέππας, ο διευθυντής των τεχνικών υπηρεσιών της ΠΕ Κορινθίας Νίκος Λούτας και ο Υποδιοικητής της τροχαίας Κορίνθου Ανδρέας Γεώργαρης. Αντικείμενο ήταν η διευκρίνιση της νομοθεσίας και της αρμοδιότητας για σημεία όπου η παρέμβαση είναι αναγκαία όπως η περιοχή Κανταρέ με όρια ταχύτητας και παλλόμενο φωτεινό σηματοδότη, ο χώρος έμπροσθεν του πανεπιστημίου και η ανάγκη κατασκευής διάβασης πεζών, η κατασκευή πεζοδρομίου από τον Προαστιακό έως το κέντρο της πόλης, ο κόμβος της Καλλιθέας, η στάθμευση, τα όρια ταχύτητας  στην παλαιά εθνική οδό Κορίνθου – Πατρών σε περιοχές που συμβαίνουν ατυχήματα, ο έλεγχος και η παρέμβαση στην Απ. Παύλου, οι  φωτεινοί σηματοδότες κτλ.

Όλα τα παραπάνω αναμένεται να λύσει οριστικά  η κυκλοφοριακή μελέτη του δήμου Κορινθίων η οποία  βρίσκεται σε φάση ανάθεσης  ωστόσο, μέχρι τότε και επειδή κρίνονται απαραίτητες για λόγους ασφαλείας συγκεκριμένες παρεμβάσεις οι οποίες συμφωνήθηκαν σήμερα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο