Περιφέρεια

Σύμβαση για αρδευτικά έργα 500.000 ευρώ υπέγραψε στην Κορινθία ο Π. Νίκας

Την σύμβαση με τον ανάδοχο αρδευτικών έργων στην Κορινθία, προϋπολογισμού 500.000 ευρώ, υπέγραψε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο.

Ο περιφερειάρχης επισήμανε τη σημασία των αρδευτικών έργων και την συνεχή προσπάθεια της περιφερειακής Αρχής να συνδράμει μέσα από αυτά τον πρωτογενή τομέα, σε μια περιοχή που αντιμετωπίζει ιδιαίτερα προβλήματα ως προς την επάρκεια των υδατικών της πόρων.

Επίσης, στο διοικητήριο της Π.Ε. Κορινθίας, ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας υπέγραψε προγραμματική σύμβαση μεταξύ της Περιφέρειας και του «Καλογεροπούλειου» Ιδρύματος, με την πρόεδρο αυτού Μαρία Χρισταρά να εκφράζει ευχαριστίες προς τον περιφερειάρχη, για το ενδιαφέρον και τη συνδρομή της Περιφέρειας στο Ίδρυμα, το οποίο πρόκειται να τεθεί υπό την αιγίδα της πρεσβείας της Αυστρίας στην Ελλάδα. Από την πλευρά του, ο περιφερειάρχης Π. Νίκας εξήρε την προσφορά του «Καλογεροπούλειου» Ιδρύματος στην παιδεία και τον πολιτισμό.

Αναθεώρηση του ΠΕΣΔΑ

Θετικά γνωμοδότησε το Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, επί της στρατηγικής μελέτης περιβαλλοντικών επιπτώσεων από την αναθεώρηση του Περιφερειακού Σχεδίου Διαχείρισης Αποβλήτων, της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο