Κορινθία

Σύγχρονα μηχανήματα ενισχύουν την Καρδιολογική κλινική του Νοσοκομείου Κορίνθου

Με έναν νέο έγχρωμο, τρισδιάστατο, υπερηχοτομογράφο σύγχρονης τεχνολογίας, που υπερκαλύπτει και εξυπηρετεί πλήρως τις διαγνωστικές ανάγκες της Καρδιολογικής Κλινικής, ενισχύθηκε το Νοσοκομείο Κορίνθου, βελτιώνοντας σημαντικά τις παροχές υγείας προς τους πολίτες.

Πρόκειται για κορυφαίας διαγνωστικής ικανότητας μηχάνημα, της πλέον σύγχρονης ψηφιακής και προηγμένης τεχνολογίας και επιπλέον ενσωματώνει τις πλέον πρόσφατες τεχνολογίες και τεχνικές. Σε λειτουργία τέθηκε ακόμα στην Καρδιολογική Κλινική και φορητό σύστημα υπερηχοτομογραφίας, της πλέον σύγχρονης τεχνολογίας, κατάλληλο για αναισθησιολογική χρήση, μικρού όγκου και βάρους για ευέλικτη και εύκολη μετακίνηση.

Οι προμήθειες υλοποιήθηκαν μέσω του προγράμματος: «Προμήθεια επιστημονικού και ιατροτεχνολογικού εξοπλισμού για το Νοσοκομείο Κορίνθου», συνολικού προϋπολογισμού 852.790 € που χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ 2014-2020 και το Ευρωπαϊκό Ταμείο Περιφερειακής Ανάπτυξης, αποκλειστικά για τις υπηρεσίες του Νοσοκομείου Κορίνθου και την παροχή υπηρεσιών υγείας. Η διοίκηση του Νοσοκομείου και ο διοικητής Γρηγόρης Καρπούζης, εξέφρασαν την χαρά τους, «γιατί συνεχίζεται η υλοποίηση της ιατροτεχνολογικής αναβάθμισης του Νοσοκομείου μας, που προωθήθηκε και ολοκληρώθηκε επί των ημερών μας».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο