Δήμοι

Συνεχίζονται οι εργασίες αποκατάστασης βραχοπτώσεων στην περιοχή «Καταρράκτες» Λουτρακίου

Με εντατικούς ρυθμούς συνεχίζονται οι εργασίες στο σημείο «Καταρράκτες» του Λουτρακίου, που αφορούν για την αποκατάσταση βραχοπτώσεων που έχουν κάνει ιδιαίτερα επικίνδυνο και προβληματικό το οδικό δίκτυο στην πόλη, που είχε πληγεί από τις έντονες βροχοπτώσεις του Μαρτίου 2017 και του Σεπτεμβρίου 2018.

Τα έργα, συνολικού προϋπολογισμού 1.500.000 €, αφορούν την απομάκρυνση μεμονωμένων επικρεμάμενων ογκόλιθων και την κατασκευή φράχτη ανάσχεσης καταπτώσεων κατάλληλου ύψους και απορρόφησης ενέργειας και επένδυσης με πλήρως αγκυρούμενο πλέγμα. Με την ολοκλήρωσή τους, όπως αναφέρει σχετική ανακοίνωση του Δήμου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων δημιουργείται ένα ασφαλές οδικό δίκτυο, επαναφέρεται η προγενέστερη της κατολίσθησης, ασφάλεια των κατοίκων και των επισκεπτών της πόλης, και επιτυγχάνεται η επαναλειτουργία του καταστήματος ως πόλος έλξης.

Ο Δήμαρχος Γιώργος Γκιώνης κάνει λόγο για ένα απαραίτητο έργο, που όπως τονίζει, συμβάλει στην ασφάλεια του οδικού δικτύου της περιοχής και θέτει τις βάσεις  για την επαναλειτουργία του καταστήματος στους Καταρράκτες. «Συνεχίζουμε με παρεμβάσεις και έργα που εξασφαλίζουν την προσβασιμότητα, ενισχύουν την οδική ασφάλεια και βελτιώνουν την καθημερινότητα των συνδημοτών μας» καταλήγει ο Δήμαρχος Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο