ΕπιχειρείνΠεριφέρεια

Συνεχής η στήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Παμπελοποννησιακή Έκθεση Τεγέας

Ολοκληρώνεται αύριο Κυριακή, 21 Αυγούστου στην Τεγέα, η 50ή Παμπελοποννησιακή Έκθεση και συγχρόνως η 137η Εμποροπανήγυρη, εκδηλώσεις τις οποίες διοργάνωσε ο Τεγεατικός Σύνδεσμος με τη συνδρομή και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, η οποία διέθεσε περί τις 35.000 ευρώ, ενώ συμμετείχε και με περίπτερο.

Όπως σημείωσε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, ο οποίος επισκέφθηκε επανειλημμένα την έκθεση και την εμποροπανήγυρη, η διοργάνωση αυτή έχει την δυνατότητα να αποτελέσει και πάλι παράγοντα ανάπτυξης της Τρίπολης και της ευρύτερης περιοχής, αλλά και της Πελοποννήσου γενικότερα. Παράλληλα, ο Παν. Νίκας, επισήμανε ότι από την πλευρά της Περιφέρειας Πελοποννήσου υπάρχει η βούληση για περαιτέρω στήριξη, μέσα από συγκεκριμένες και στοχευμένες ενέργειες, όπως:

  • Συγχρηματοδότηση από την Περιφέρεια και τον Τεγεατικό Σύνδεσμο της μελέτης αναβάθμισης της Έκθεσης και του πανηγυριού, στην κατεύθυνση αφενός της ανάδειξης της εκ των ων ουκ άνευ οικονομικής παραμέτρου τους και αφετέρου του περαιτέρω εμπλουτισμού της όλης διοργάνωσης μέσα από ουσιαστικού πολιτιστικού και καλλιτεχνικού χαρακτήρα εκδηλώσεις.
  • Συμβολή της Περιφέρειας στην αποκατάσταση των προτομών ευεργετών και άλλων προσωπικοτήτων που συνέβαλαν διαχρονικά στην παγίωση του σημαντικού αυτού θεσμού.
  • Εξέταση, σε συνεργασία με τον Τεγεατικό Σύνδεσμο, της δυνατότητας αξιοποίησης, μέσω μισθώματος από την Περιφέρεια, του κτηρίου της Οικοκυρικής Σχολής για δράσεις και της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όπως διοργάνωση επιστημονικών εκδηλώσεων, σεμιναρίων κ.α.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο