KR Tempo

Μάγεψαν στα ΑΘίκια οι χορωδίες των ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων

Μελωδική και συγκινητική η βραδιά που επεφύλαξαν οι χορωδίες των ΚΑΠΗ του Δήμου Κορινθίων, στη συναυλία τους που πραγματοποίησαν στα ΑΘίκια, μπροστά από το κτήριο του Πολιτιστικού Κέντρου.

Υπό την Διεύθυνση των εξαιρετικών Μάκη Ψαραδέλλη και Νίκου Σουκαρά οι χορωδίες  του Β, του ΣΤ και του ΚΑΠΗ Αθικίων «ΕΡΑΤΩ» έντυσαν την Αυγουστιάτικη νύχτα, αλλά και την ψυχή μας με μελωδίες αγαπημένες και έβαλαν στα χείλη μας στίχους που όλοι σιγοψιθυρίσαμε σε primo seconto. Συγκινηθήκαμε όταν τιμήθηκε η Μαριγώ Σακελλαρίου, το γηραιότερο μέλος του ΚΑΠΗ των Αθικίων, 95 ετών, ακμαιότατη, δραστήρια και χαμογελαστή. «Για ανθρώπους σαν την κυρία Μαριγώ αξίζει η κάθε ημέρα μας στο Κέντρο Κοινωνικής Πολιτικής» αναφέρει ανακοίνωση του Κέντρου Κοινωνικής Πολιτικής και του προέδρου Βασίλη Γεώργαρη.

«Το έργο, το καθήκον και η έννοια μας είναι οι άνθρωποι αυτοί να βρίσκουν στο κέντρο όχι μόνο παρέα και συμμετοχή αλλά λόγους να παραμένουν ενεργοί, λόγους να χαίρονται την ζωή, την δραστηριότητα, την ενασχόληση και βέβαια να δίνουν παράδειγμα σε όλους εμάς τους νεότερους. Κι αυτό θα συνεχίσουμε να κάνουμε με αγάπη και συνέπεια!» ανέφερε ο κ. Γεώργαρης.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο