Περιφέρεια

Χωρίς ιδιαίτερα προβλήματα από την κακοκαιρία για την Περιφέρεια Πελοποννήσου που παραμένει σε ετοιμότητα

Δεν σημειώθηκαν ιδιαίτερα προβλήματα στην Περιφέρεια Πελοποννήσου από την κακοκαιρία των τελευταίων ημερών, η οποία επηρέασε περιοχές της αν. Πελοποννήσου και τα ορεινά και ημιορεινά της Κορινθίας.

Αυτό διαπιστώθηκε και στην τηλεδιάσκεψη την οποία είχε ο περιφερειάρχης Παναγιώτης Νίκας, με τη συμμετοχή των 5 χωρικών αντιπεριφερειαρχών και αρμόδιων για την Πολιτική Προστασία υπηρεσιακών στελεχών. Ο περιφερειάρχης παρατήρησε πως οι υπηρεσίες της Περιφέρειας, κεντρικά και ανά Περιφερειακή Ενότητα, χρειάστηκε να κάνουν παρεμβάσεις στην Ζήριεα, καθώς επίσης στα όρια Αργολίδας και Κορινθίας και στις περιοχές της Βυτίνας, της Είρας και του Ταϋγέτου, στην υπόλοιπη Πελοπόννησο. Οι  παρεμβάσεις έγιναν σε συνεργασία με τους κατά τόπους δήμους, όπως επίσης με την Τροχαία και την Πυροσβεστική Υπηρεσία.

Στην τηλεδιάσκεψη σημειώθηκε ότι τόσο η Αυτοτελής Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου, όσο και τα Τμήματα Πολιτικής Προστασίας στις 5 Π.Ε. παραμένουν σε ετοιμότητα. Παράλληλα, συστήνεται αυξημένη προσοχή και τα επόμενα 24ωρα, δεδομένου, όπως επισημαίνεται, ότι θα επικρατούν πολύ χαμηλές θερμοκρασίες και ως εκ τούτου ενδεχόμενο ολισθηρών οδοστρωµάτων, ιδιαίτερα τις πρώτες πρωινές ώρες.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο