ΠεριφέρειαΠολιτική

Στο πόδι η Περιφέρεια για την επίσκεψη Μητσοτάκη την Δευτέρα στην Τρίπολη

Με κορυφαία κυβερνητικά στελέχη, συναντήθηκε διαδικτυακά ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παν. Νίκας, στην προσπάθεια τόσο της Περιφέρειας, όσο και του κυβερνώντος κόμματος, να επιτευχθεί ο στόχος της επίσκεψης του πρωθυπουργού, Κυριάκου Μητσοτάκη, την Δευτέρα, 4 Δεκεμβρίου στην Τρίπολη, έδρα της Περιφέρειας.

Στην κυβέρνηση θέλουν μια επιτυχημένη κάθοδο του πρωθυπουργού στον Μοριά, ενώ ο Παν. Νίκας θέλει πάση θυσία να αναθερμάνει τις σχέσεις του με τον αρχηγό του κυβερνώντος κόμματος, πόσο μάλιστα την στιγμή που βαδίζουμε προς το εκλογικό έτος 2023. Όπως όλα δείχνουν, σύσσωμο το υπουργικό συμβούλιο θα βρεθεί στην Τρίπολη την Δευτέρα. Στην τηλεδιάσκεψη που είχε ο περιφερειάρχης, μετείχαν μεταξύ άλλων, οι υπουργοί Πολιτισμού Λίνα Μενδώνη, Τουρισμού Βασίλης Κικίλιας, Ναυτιλίας Γιάννης Πλακιωτάκης, Επικρατείας Ακης Σκέρτσος, ο γεν. γραμματέας Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης, ο διευθυντής του Γραφείου πρωθυπουργού Μιχάλης Μπεκίρης κ.α.

Αλλά δεν έμεινε εκεί. Ενδεικτικό του ενδιαφέροντος που υπάρχει στο κυβερνών κόμμα για την επιτυχία της επίσκεψης Μητσοτάκη στην Τρίπολη, αποτελεί και η δεύτερη τηλεδιάσκεψη του Παν. Νϊκα, αυτή την φορά με τους υπουργούς Παιδείας Νίκη Κεραμέως, Υγείας Θάνο Πλεύρη και Επικρατείας Άρη Σκέρτσο. Μάλιστα συμμετείχαν ακόμα οι αν. υπουργοί υπουργούς Υγείας Μίνα Γκάγκα και Εσωτερικών Στέλιος Πέτσας, οι γενικοί γραμματείς Ενέργειας Αλεξάνδρα Σδούκου, Εσωτερικών Μιχάλης Σταυριανουδάκης και Συντονισμού Θανάσης Κοντογεώργης και ξανά ο κ. Μπεκίρης. Ακολούθησε όμως και δεύτερη την ίδια ημέρα σύσκεψη, με τη συμμετοχή των υπουργών Υποδομών και Μεταφορών Κώστα Καραμανλή, Επικρατείας Ακη Σκέρτσου, Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων Γιώργου Γεωργαντά, του αν. υπουργού Εσωτερικών Στέλιου Πέτσα, του υφυπουργού Υποδομών Γιώργου Καραγιάννη, των γενικών γραμματέων Εσωτερικών Μιχάλη Σταυριανουδάκη, Συντονισμού Θανάση Κοντογεώργη.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο