KR Tempo

Νέες επιτυχίες για την Σκακιστική Ακαδημία Κορίνθου στο 29ο Ράπιντ

Λίγο πριν την πρώτη 30αδα συνεχόμενων τουρνουά, στο 29ο Ράπιντ του «Αργοναύτη» τα παιδιά της Σκακιστικής Ακαδημίας Κορίνθου υπερέβαλαν του εαυτού τους στα 64 ασπρόμαυρα τετράγωνα.

Στο Α’ Γκρουπ Δυναμικότητας και με σχεδόν σύσσωμη την ομάδα Νεανικών Πρωταθλήματος – Κυπέλλου, με μια συμμετοχή έκπληξη από τον «Περσέα» Άργους, το κύπελλο έφτασε και πάλι στα χέρια του Αρχηγού Αναστάση Λέκκα, το ασημένιο μετάλλιο στον Στέλιο Αλεπουδέα και το αργυρο στον Δημήτρη Ίλιε.

Ακόμα, 4ος σε ισοβαθμία κατετάγη ο Μιχαήλ Αγγιστριώτης, που έχασε το βάθρο μετά την άρση των κριτηρίων. Πρώτο κορίτσι κατάταξης η Σ. Κελάμη. Στο Β Γκρουπ Δυναμικότητας και σε μια αμφίροπη συνάντηση που η πρωτιά άλλαζε συνεχώς χέρια, το μικρό «διαμαντάκι» του «Αργοναύτη» Κορίνθου, η Ευαγγελία Σταθακοπούλου, κέρδισε το χρυσό μετάλλιο. Η Ευαγγελία έχει ανεβάσει αρκετά το επίπεδο της τους τελευταίους μήνες, κερδίζοντας σταθερά σε όλα τα τουρνουά που συμμετέχει. Δεύτερη και δεύτερος σε πλήρης ισοβαθμία κριτηρίων, η Μαργαρίτα Γκόζιακα και ο Νίκος Καρσιώτης, αμφότεροι διεκδικητές μέχρι τέλους του χρυσού με πολύ δυνατές παρτίδες και ανεβασμένο επίπεδο σκακιού. Στην τρίτη θέση και χάλκινο μετάλλιο ο Χ. Γρύλλης.

Ραντεβού τώρα την προσεχή Κυριακή, 18 Φεβρουαρίου στο 30ο τουρνουά του Σκακιστικού Ομίλου Κορίνθου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο