KR Tempo

Στο Μεσολόγγι η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου για την εορτή της εξόδου

Η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου, άφησε τις καλύτερες εντυπώσεις, συμμετέχοντας στις εορταστικές εκδηλώσεις για την έξοδο του Μεσολογγίου, στην ιστορική πόλη της Αιτωλοακαρνανίας.

Εκδηλώσεις που είχαν δύο χρόνια να πραγματοποιηθούν όπως συνηθιζόταν από παλιά, λόγω της πανδημίας. Η Φιλαρμονική Δερβενίου έλαβε μέρος στην πρωινή πομπή, με 37 νέους και παλιούς μουσικούς, προωθώντας για ακόμα μια φορά τον μουσικό πλούτο και τον πολιτισμό της Δυτικής Κορινθίας, της Ευρωστίνης και του Δήμου Ξυλοκάστρου-Ευρωστίνης.

Βρέθηκε μάλιστα στην 10η σειρά προβαδίσματος, στη πομπή της Κυριακής, όπου και έγινε δέκτης θερμότατων επευφημιών από το κόσμο που παρίστατο στις εορταστικές εκδηλώσεις. Κατόπιν αυτού, η Δημοτική Φιλαρμονική Δερβενίου νιώθει την ανάγκη να ευχαριστήσει θερμά το κόσμο για την απίστευτη αγάπη που της έδειξε, το Δήμο Μεσολογγίου για τη πολύ τιμητική του πρόσκληση να παραστεί στις εορταστικές εκδηλώσεις, καθώς και το Δήμο Ξυλοκάστρου – Ευρωστίνης, το ΝΠΔΔ του Δήμου «Ηλίας Κατσούλης» και ιδιαίτερα την αντιδήμαρχο Πολιτισμού Ελίνα Μενούνου, που συνόδευσε την αποστολή.

Εκφράζει ένα μεγάλο μπράβο στους μουσικούς της καθώς και στα νέα της μέλη και ελπίζει και του χρόνου να βρεθεί στο Μεσολόγγι. Δίνει δε υπόσχεση πως θα συνεχίσει δυναμικά τις εμφανίσεις όλο τον Απρίλιο, με την συμμετοχή της στον επιτάφιο του Δερβενίου, τη Μεγάλη Παρασκευή, 22 Απριλίου και στις 29 Απριλίου, στον εορτασμό της Πολιούχου Αγίας της πόλεως του Αιγίου, Ζωοδόχου Πηγής, καθώς και στη λιτάνευση της ιεράς εικόνας της Παναγίας Τρυπητής στο Αίγιο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο