KR SportsΕπιχειρείν

Από το Λουτράκι η Ίδρυση Ναυτικού Ομίλου Ανοικτής Θάλασσας

Ημερίδα των ΑΧΕΠΑ στο Wyndham Poseidon Resort

Στο Wyndham Poseidon Resort, στο Λουτράκι, του Ομίλου COMER GROUP, πραγματοποιήθηκε, με πρωτοβουλία της ΑΧΕΠΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα, η ημερίδα με θέμα «ΑΧΕΠΑ – 99 Χρόνια Προσφοράς στον Ελληνισμό και την Ελλάδα».

Παραβρέθηκαν εξέχουσες προσωπικότητες της ελληνικής ομογένειας, εκπρόσωποι της πολιτικής και πολιτειακής ηγεσίας του τόπου, ο πρέσβης του Ισραήλ στην Αθήνα, η πρόξενος του Καναδά και ο Κυβερνήτης της ΑΧΕΠΑ Κώστας Βαρσάμης. Κατά την διάρκεια των εργασιών της ημερίδας ο Δημήτριος Μουτούσης, Πρόεδρος της ΑΧΕΠΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα, αναφέρθηκε στην σημαντικότητα της προσφοράς της ΑΧΕΠΑ κατά τα 99 έτη από την ίδρυσή της. Στη συνέχεια ανάγγειλε την ίδρυση Αθλητικού Σωματείου «Ναυτικός Όμιλος Ανοικτής Θάλασσας Φίλων AHEPA» στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος Φιλοξενίας και Εκπαίδευσης «Ακαδημία Ελληνισμού – Επιστροφή στις ρίζες» όπου μετά το πέρας της ημερίδας υπεγράφη και το καταστατικό της ιδρύσεώς του.

Ευκαιρία ανάδειξης του Λουτρακίου

Ευκαιρία ανάδειξης της πόλης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής ως πόλου έλξης εναλλακτικού τουρισμού μέσω της διοργάνωσης αθλητικών γεγονότων, συμμετοχή αθλητών αλλά και πληθώρα επισκεπτών.

Η ίδρυση του Ναυτικού Ομίλου σηματοδοτεί την έναρξη μιας σημαντικής συνεργασίας του Wyndham Loutraki Poseidon Resort με την ΑΧΕΠΑ HJ25 Άγιος Ανδρέας – Αχαΐα αποτελώντας μια νέα ευκαιρία ανάδειξης της πόλης του Λουτρακίου και της ευρύτερης περιοχής ως πόλου έλξης εναλλακτικού τουρισμού μέσω της διοργάνωσης αθλητικών γεγονότων, συμμετοχή αθλητών αλλά και πληθώρα επισκεπτών.

Ακολούθως, βραβεύτηκαν για την προσφορά τους και την συμβολή τους στην ΑΧΕΠΑ και στον Ελληνισμό, ο υφυπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο Γενικός Γραμματέας Δημόσιας Διπλωματίας και Αποδήμου Ελληνισμού Ιωάννης Χρυσουλάκης, ο Πρέσβης του Ισραήλ Yossi Amrani,  ο οποίος και επισήμανε την σημασία των πολύ καλών σχέσεων Ελλάδας – Ισραήλ και εξήρε τον ρόλο και την συμβολή της ΑΧΕΠΑ σε αυτό, o Πρέσβης του Καναδά δια της Προξένου Karen Krakov, ο εκδότης του Hellenic News of America & Πρόεδρος της Hermes Expo Παύλος Κοτρότσιος και ο Κυβερνήτης ΑΧΕΠΑ ΕΛΛΑΣ Κώστας Βαρσάμης.

Μετά την ολοκλήρωση της εκδήλωσης οι εκλεκτοί καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν γεύσεις υψηλής γαστρονομίας στο γεύμα που παρατέθηκε προς τιμήν τους στο συνεδριακό χώρο του συγκροτήματος. Την επιμέλεια του μενού είχε  ο Σεφ του Προεδρικού Μεγάρου Βασίλειος Μπέκας και επίλεκτοι μάγειροι της Λέσχης Αρχιμαγείρων Αττικής «ΑΚΡΟΠΟΛΗΣ».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο