Περιφέρεια

Στο κτήριο του πρώην ΚΤΕΟ Λεχαίου η Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Πελοποννήσου

Η παρουσίαση των αποθηκών υλικού πολιτικής προστασίας καθώς των χώρων τοποθέτησης αρχειακού υλικού της Π.Ε. Κορινθίας, , στις εγκαταστάσεις του δημόσιου ΚΤΕΟ Κορινθίας, στο Λέχαιο.

Ο περιφερειάρχης Π. Νίκας, από κοινού με την αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Αθηνά Κόρκα και τους θεματικούς ομολόγους της Χάρη Βυτινιώτη και Τάσο Γκιολή, προέβη επίσης στην διάθεση εξοπλισμού και άλλων ειδών στους εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων της Κορινθίας, τις οποίες εξήρε για την ετοιμότητα και τη συνδρομή τους σε κάθε έκτακτη ανάγκη που προκύπτει, δεσμευόμενος ότι η Περιφέρεια θα συνεχίσει να στηρίζει τους εθελοντές. Όπως σημείωσε, ο συγκεκριμένος χώρος θα αποτελεί την έδρα των εθελοντικών οργανώσεων της Κορινθίας.

Παρόντες ήταν επίσης, μεταξύ άλλων, ο δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος και εκπρόσωποι των Σωμάτων Ασφαλείας και των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο περιφερειάρχης, στη συνέχεια, βρέθηκε στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας, στην Κόρινθο, όπου σε συνάντηση με υπηρεσιακά στελέχη παρουσίασε τη νέα χωρική αντιπεριφερειάρχη, Αθηνά Κόρκα, παρουσία και των δύο θεματικών. Ακολούθησε σύσκεψη σχετικά με θέματα της Περιφερειακής Ενότητας κατά την οποία εξετάστηκαν διάφορα ζητήματα και δόθηκαν κατευθύνσεις από τον Π. Νίκα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο