KR Sports

Στον Εθνικό Πειραιώς η αρχηγός του ΑΣΠ Κόρινθος Κωνσταντίνα Αλατζάκη

Στον Εθνικό Πειραιά θα αγωνίζεται τη νέα περίοδο η μέχρι πρότινος αρχηγός και ακραία της ομάδας βόλεϊ γυναικών του ΑΣΠ Κόρινθος, Κωνσταντίνα Αλατζάκη.

Μετά από δώδεκα χρόνια επιτυχιών ως αρχηγός στην ομάδα της Κορίνθου, με σπουδαία καριέρα τόσο στην Prealeague όσο και στην Volleyleague, η 24χρονη ακραία ύψους 1,75, αποφάσισε να αφήσει την Κόρινθο και να πιάσει λιμάνι για χάρη του Εθνικού Πειραιά. «Είμαι πολύ ενθουσιασμένη με το νέο αυτό ξεκίνημα σε μια τόσο ιστορική ομάδα τον Εθνικό Πειραιά» ανέφερε η ίδια ευχαριστώντας την Επιτροπή Βόλεϊ και ιδιαίτερα τον Σπύρο Κουτούβαλη, τον Τεχνικό Διευθυντή Γιάννη Μπογιατζόγλου και τον προπονητή Milos Radoikovits, για την εμπιστοσύνη στο πρόσωπο της.

Εύχεται να βοηθήσει τη νέα της ομάδα να εκπληρώσει τους στόχους που έχει θέσει. «Θέλουμε μαζί με τον υπέροχο κόσμο της ομάδας και με την ευκαιρία της συμπλήρωσης των 100 χρόνων από την γέννηση του Εθνικού φέτος, να γιορτάσουμε τον Μάιο ακόμα μια μεγάλη επιτυχία» καταλήγει.Ο Εθνικός καλωσορίζει την Κωνσταντίνα Αλατζάκη και της εύχεται Υγεία και Πολλές Μεγάλες Επιτυχίες με τη νέα της ομάδα. «Ο Εθνικός με τη μεταγραφή της Κωνσταντίνας δείχνει σιγά σιγά να αλλάζει επίπεδο» σχολίασε από την πλευρά του ο Τεχνικός Διευθυντής της Πειραιώτικης ομάδας Γιάννης Μπογιατζόγλου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο