KR Sports

Ξεκινούν οι εργασίες αποκατάστασης του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων

Την σύμβαση για την εκτέλεση του έργου βελτίωσης του γηπέδου των Αγίων Θεοδώρων, προϋπολογισμού 300.000 €, υπέγραψαν στους Αγ. Θεοδώρους ο Περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας και ο αναδόχους του έργου, παρουσία του Δημάρχου Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, Γιώργου Γκιώνη.

Πρόκειται για ένα σημαντικό αθλητικό έργο, άμεσης προτεραιότητας, το οποίο εντάχθηκε στον σχεδιασμό της Περιφέρειας Πελοποννήσου προς υλοποίηση, με στόχο την ανάπτυξη και την πρόοδο του αθλητισμού. Το γήπεδο Αγίων Θεοδώρων αποτελεί έναν χώρο άθλησης μεγάλου αριθμού ατόμων από τον Δήμο Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων και την ευρύτερη περιοχή.

Ο χώρος του γηπέδου είχε υποστεί πολλές και σοβαρές φθορές, κατά την διάρκεια της μεγάλης καταιγίδας τον Νοέμβριο του 2019. Το έργο αναμενόταν στην περιοχή, προκειμένου να αποκατασταθεί ο χώρος και να επιστρέψουν οι αθλητές σε αυτόν.

Η διαδικασία υπογραφής της σύμβασης πραγματοποιήθηκε στο κτήριο της Δημοτικής Ενότητας Αγίων Θεοδώρων, παρουσία μεταξύ άλλων του Αντιπεριφερειάρχη Κορινθίας Τάσου Γκιολή και των αντιπεριφερειαρχών Αθηνάς Κόρκα και Χάρη Βυτιιώτη, καθώς επίσης και του αντιδημάρχου Αγ. Θεοδώρων Σπ. Ράτη. Το παρών τους έδωσαν επίσης ο πρόεδρος και μέλη του Δ.Σ. της ομάδας ποδοσφαίρου των Αγ. Θεοδώρων.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο