ΚορινθίαΠολιτική

Στη Βουλή όσα διαπίστωσε στο Νοσοκομείο Κορίνθου το κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ

Ερώτηση στην Βουλή, μετά τα όσα διαπίστωσε η αν. τομεάρχης Υγείας του ΠΑΣΟΚ Κατερίνα Σολωμού, κατά την επίσκεψή της στο Νοσοκομείο Κορίνθου, κατέθεσε ο βουλευτή; Ιωαννίνων και ιατρό; στο επάγγελμα, Ιωάννης Τσίμαρης.

Στο κείμενο της ερώτησης, γίνεται λόγος για ανεπάρκεια της κυβέρνησης στην διοίκηση και την διαχείριση του ΕΣΥ, αλλά και για πλήρης απαξίωση της δημόσιας υγείας.

«Η κατάσταση που επικρατεί στο Νοσοκομείο Κορίνθου χρειάζεται άμεσα βελτίωση» αναφέρει ο βουλευτής Ιωαννίνων. «Οι υπεράνθρωπες προσπάθειες του εναπομείναντος προσωπικού που δίνει καθημερινά τον καλύτερο του εαυτό, δεν αποτελούν πανάκεια για την αντιμετώπιση της σοβαρής υποστελέχωσης και των υπολοίπων προβλημάτων» συνεχίζει, τονίζοντας πως οι πολίτες «έχουν δικαίωμα να έχουν ελεύθερη και ισότιμη πρόσβαση σε ποιοτικές υπηρεσίες δημόσιας υγείας.

Το πρωί της αυριανής ημέρας τώρα, Τρίτη, 27 Φεβρουαρίου, κλιμάκιο του ΠΑΣΟΚ, με επικεφαλής ξανά την κα Σολωμού, θα συναντηθεί στην Πάτρα με τον Διοικητή της 6ης Υγειονομικής Περιφέρειας Πελοποννήσου κ. Καρβέλη, προκειμένου να του θέσει επίσης τα προβλήματα του Νοσοκομείου Κορίνθου και να του ζητηθεί να ασκήσει πίεση για την άμεση λύση τους.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο