Κορινθία

Στην ορεινή Κορινθία οι κλασικοί αγώνες κυνοφιλίας

Χιλιάδες επισκέπτες βρέθηκαν στην ορεινή Κορινθία και στον Φενεό, με αφορμή τις τριήμερες κυνοφιλικές εκδηλώσεις, που διοργανώθηκαν στους πρόποδες του Σαϊτά, στο πλαίσιο των 3ων Κλασικών Αγώνων «Τρόπαιο Βασίλης Σακαντάνης».

Πρόκειται για μια συνεργασία της Γ΄ Κυνηγετικής Ομοσπονδίας Πελοποννήσου με τον όμιλο Αγγλικών δεικτών Ελλάδος (ΟΚΑΔΕ), τον όμιλο κυνηγετικών σκύλων εργασίας Κορίνθου, τους Κυνηγετικούς Συλλόγους Κιάτου και Ξυλοκάστρου, υπό την αιγίδα του Δήμου Σικυωνίων.

Στην εκδήλωση βρέθηκε ο δήμαρχος Σικυωνίων Σπύρος Σταματόπουλος ο οποίος συνεχάρη τους διοργανωτές για άψογη οργάνωση των αγώνων, τον πρωτοπόρο χαρακτήρα τους, την ευταξία και τον σεβασμό στο φυσικό περιβάλλον, όσο και στις αγροτικές καλλιέργειες. Παράλληλα, αποδεχόμενος το βραβείο που του απονεμήθηκε για την συνεισφορά του δήμου Σικυωνίων στην διεξαγωγή του αγώνα, ο Σπύρος Σταματόπουλος σημείωσε ότι ο δήμος του θα είναι πάντα αρωγός σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, που αναδεικνύουν τα συγκριτικά πλεονεκτήματα του τόπου, ενισχύουν την επισκεψιμότητα και την ανάπτυξη της περιοχής.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο