Δήμοι

Στην Αποστόλου Παύλου επιστρέφει από 6 Νοεμβρίου η Λαϊκή Αγορά της Κορίνθου

Η Λαϊκή Αγορά της Κορίνθου επιστρέφει από το προσεχές Σάββατο, 6 Νοεμβρίου στον χειμερινό χώρο, στην Οδό Αποστόλου Παύλου, ενώ ανακοίνωση του Δήμου Κορινθίων θέτει τους όρους λειτουργίας με επιπλέον μέτρα προστασίας λόγω covid-19.

Μεταξύ των μέτρων λοιπόν, η ελάχιστη απόσταση μεταξύ των πάγκων των πωλητών ορίζεται στο 1 μέτρο, με τον ενδιάμεσο χώρο κενό και ελεύθερο από αντικείμενα. Τονίζεται πως:

  • Είναι υποχρεωτική η χρήση μάσκας για πωλητές και καταναλωτές.
  • Είναι υποχρεωτική η απόσταση 1,5 μέτρου μεταξύ των καταναλωτών.
  • Είναι υποχρεωτική για τους συμμετέχοντες στην Λαική Αγορά, η πραγματοποίηση αυτοδιαγωνιστικού ελέγχου (self-test) ή rapid test τουλάχιστον μία φορά την εβδομάδα ή η επίδειξη πιστοποιητικού νόσησης ή του πιστοποιητικού εμβολιασμού τα οποία θα πρέπει να ισχύουν.

Είναι υποχρεωτική η τοποθέτηση/χρήση αλκοολούχου διαλύματος περιεκτικότητας άνω του 70% για την αντισηψία χεριών σε κάθε πάγκο.

«Οι Πωλητές και οι καταναλωτές οφείλουν να συμμορφώνονται με τις ισχύουσες υγειονομικές διατάξεις, προκειμένου να διασφαλιστεί η εύρυθμη λειτουργία της λαϊκής αγοράς» υπογραμμίζεται στην ανακοίνωση του Δήμου που υπογράφει η αρμόδια αντιδήμαρχος Κωνσταντίνα Κόλλια. Επισημαίνει τέλος, ότι η μη συμμόρφωση στις προαναφερόμενες υποχρεώσεις δύναται να επιφέρει κυρώσεις και πρόστιμα από τις αρμόδιες αρχές ελέγχου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο