Κορινθία

Πρόσκληση σε ανοιχτή συζήτηση της Κινητής Μονάδας του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ

Το Τμήμα Κοινωνικής Προστασίας και το Κέντρο Κοινότητας του Δήμου Κορινθίων, προγραμματίζει για αύριο Παρασκευή, 25 Νοεμβρίου, την πρώτη συνάντηση γνωριμίας και ανοιχτής συζήτησης στο χώρο του Κέντρου Κοινότητας, με την Κινητή Μονάδα Περιφέρειας Πελοποννήσου του ΚΕΘΕΑ «ΚΥΤΤΑΡΟ ΟΞΥΓΟΝΟ», στο πλαίσια της εβδομαδιαίας παρουσίας της στα γραφεία της υπηρεσίας του Δήμου Κορινθίων (οδός Πυλαρινού 67, Κόρινθος).

Εκεί πλέον, η Κινητή Μονάδα του ΚΕΘΕΑ θα βρίσκεται κάθε Παρασκευή από τις 10.00 το πρωί έως τις 3.00 μ.μ.. Οι συναντήσεις πραγματοποιούνται, κατόπιν προγραμματισμένου τηλεφωνικού ραντεβού, δωρεάν και με σεβασμό στο απόρρητο. Το διεπιστημονικό προσωπικό του ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ, θα ενημερώσει τους πολίτες ως προς τις παρεχόμενες υπηρεσίες του, συζητώντας προβληματισμούς και ερωτήματα αναφορικά με θέματα νόμιμων και παράνομων εξαρτήσεων (αλκοόλ, ναρκωτικά, τυχερά παιχνίδια, διαδίκτυο/gaming). Σας περιμένουμε όλους!

Για περισσότερες πληροφορίες και προγραμματισμό ατομικής συνάντησης μπορείτε να καλείτε στα παρακάτω τηλέφωνα: Κινητή Μονάδα ΚΕΘΕΑ ΚΥΤΤΑΡΟ-ΟΞΥΓΟΝΟ Ναυπλίου: 27520-25083, 6971994804 / Κέντρο Κοινότητας Κορίνθου: 2741085500.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο