Κορινθία

Σε νέο χώρο και στο κέντρο της Κορίνθου το γυναικολογικό ιατρείο του Δήμου Σιούτη

Το νέο του ιατρείο στο κέντρο της Κορίνθου (Κύπρου 56), εγκαινίασε παρουσία εκλεκτών φίλων και των μελών της οικογένειάς του, ο μαιευτήρας – χειρουργός, γυναικολόγος Δήμος Σιούτης.

Η μεταφορά του ιατρείου σε νέο χώρο, στο κέντρο της πόλης, ήρθε σε συνέχεια της επιτυχημένης πορείας και κυρίως της ανανέωσης με τις πλέον σύγχρονες μεθόδους και παροχές. Στην εκδήλωση, το παρών μεταξύ άλλων έδωσαν ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρ. Δήμας, ο βουλευτής Κορινθίας της Νέας Δημοκρατίας Κώστας Κόλλιας, ο πρόεδρος του ΚΤΕΛ Κορινθίας Νότης Μάρκελλος κ.α.

Ο Δήμος Σιούτης, γέννημα θρέμμα Κορίνθιος, επέστρεψε στη γενέτειρα πριν από περίπου 4 χρόνια, ύστερα από μια λαμπρή ακαδημαϊκή και επιστημονική καριέρα στη Μεγάλη Βρετανία. Πτυχιούχος και Διδάκτωρ της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών, ολοκλήρωσε την άσκηση ειδικότητας στη Μαιευτική και Γυναικολογία στο Γενικό Νοσοκομείο Κορίνθου και στην Γ’ Μαιευτική και Γυναικολογική Κλινική του Πανεπιστημίου Αθηνών στο Νοσοκομείο «ΑΤΤΙΚΟΝ». Είναι επίσης κάτοχος Μεταπτυχιακού Τίτλου Ειδίκευσης στην Παθολογία της Κύησης.

Μετά τη λήψη του τίτλου ειδικότητας, συνέχισε την μετεκπαίδευσή του στην Ουρογυναικολογία και τις Διαταραχές του Πυελικού Εδάφους σε αναγνωρισμένα κέντρα εξειδίκευσης στη Μεγάλη Βρετανία, στο Croydon University Hospital του Λονδίνου και στο St. Mary’s Hospital- Central Manchester University Hospitals του Μάντσεστερ. Σήμερα είναι Επιστημονικός Υπεύθυνος του τμήματος Ουρογυναικολογίας και Διαταραχών του Πυελικού Εδάφους στο ΙΑΣΩ και στο Πανεπιστήμιο, Ακαδημαϊκός Υπότροφος της Γ’ Μαιευτικής και Γυναικολογικής κλινικής (Νοσοκομείο Αττικόν). Έχει σημειώσει πλούσιο διδακτικό έργο σε προπτυχιακό και μεταπτυχιακό επίπεδο, έχει αναλάβει πλήθος ειδικευόμενων και έχει δημοσιεύσει επιστημονικά άρθρα σε έγκυρα διεθνή περιοδικά. Λειτουργεί επίσης ιδιωτικό ιατρείο στην Αθήνα, κοντά στο Μέγαρο Μουσικής.

Παρόντες στην εκδήλωση ο Υφυπουργός Ανάπτυξης και Επενδύσεων Χρ. Δήμας και ο βουλευτής Κορινθίας Κ. Κόλλιας
Παρουσία όλων των μελών της οικογένειας τα εγκαίνια του νέου ιατρείου στο κέντρο της Κορίνθου
Μαζί με τον βουλευτή Κ. Κόλλια και τον επιχειρηματία, πρόεδρο του ΚΤΕΛ Κορινθίας Νότη Μάρκελλο
Φίλοι του γιατρού Δήμου Σιούτη έσπευσαν να του ευχηθούν στα εγκαίνια του νέου του ιατρείου

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο