Κορινθία

Στα 62 κρούσματα σήμερα η Κορινθία με 26 ανθρώπους στο Νοσοκομείο

Μπορεί τα 19 κρούσματα κορωνοϊού που είδαμε να καταγράφονται την Δευτέρα στην Κορινθία να φάνηκαν λίγα, αλλά σήμερα ανακοινώθηκαν ακόμα 62 περιστατικά, που δείχνουν πως ο ιός θα απειλεί για καιρό τον τόπο μας και κυρίως, με την μετάλλαξη ΔΕΛΤΑ.

Καθώς τα σχολεία έχουν ξεκινήσει, πολλά από τα περιστατικά αφορούν μαθητές, ενώ από τα 102 rapid test που διενεργήθηκαν χθες στην Κόρινθο, διαπιστώθηκαν 3 θετικά (2.94%) και αφορούν σε 1 αγόρι και 2 κορίτσια με διάμεση ηλικία τα 14 έτη. Επίσης, 35 rapid test δινεργήθηκα στους Αγ. Θεοδώρους, όπου διαπιστώθηκαν δύο κρούσματα, ένας άνδρας και μία γυναίκα με διάμεση ηλικία τα 35 έτη. Να αναφέρουμε βέβαια πως αυτά τα στοιχεία καταγράφονται από τα κλιμάκια του ΕΟΔΥ που βρίσκονται καθημερινά στην Κόρινθο και σε άλλα σημεία του νομού, ενώ οι μαθητές ξεκίνησαν την σχολική χρονιά τους με self test που θα διενεργούν δύο φορές την εβδομάδα.

Στο μεταξύ, μέχρι και την χθεσινή ημέρα, Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου, στο Νοσοκομείο Κορίνθου νοσηλεύονταν συνολικά 26 με συμπτώματα covid, εκ των οποίων οι 5 στη Μονάδα Εντατικής Θεραπείας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο