Επιχειρείν

Σάρωσε τα βραβεία η Περιφέρεια Πελοποννήσου στον 8ο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό ελαιόλαδου

Συνολικά 51 βραβεία απέσπασαν επιχειρήσεις της Περιφέρειας Πελοποννήσου στον 8ο ετήσιο διεθνή διαγωνισμό ελαιολάδου «Athena International Olive Oil Competition», ο οποίος διεξήχθη φέτος στην Καβάλα, , με την συμμετοχή 525 δειγμάτων ελαιόλαδων από 23 χώρες, τα οποία έκριναν κριτές από 15 χώρες.

Την Περιφέρεια Πελοποννήσου, κατά την τελετή απονομής των βραβείων στους διακριθέντες στον πιο πάνω παγκόσμιας εμβέλειας διαγωνισμό, που έγινε στο περιστύλιο του Ζαππείου Μεγάρου, στην Αθήνα, εκπροσώπησε ο αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς, Δευτερογενούς Τομέα και θεμάτων Αναπτυξιακών Νόμων Στάθης Αναστασόπουλος. Ο αντιπεριφερειάρχης, αφού γνωστοποίησε ότι ο επόμενος 9ος διεθνής διαγωνισμός «Athena International Olive Oil Competition» θα διεξαχθεί στην Σπάρτη, τον Απρίλιο του 2024, στον χώρο του Μουσείου Ελιάς και Ελαιολάδου, αναφέρθηκε στη συμβολή του εν λόγω διαγωνισμού στην προώθηση των εξαιρετικών παρθένων ελαιολάδων της Περιφέρειας Πελοποννήσου και της χώρας μας γενικότερα.

Η εκδήλωση ολοκληρώθηκε με την προβολή βίντεο ανάδειξης  φυσικών και πολιτιστικών στοιχείων της Περιφέρειας Πελοποννήσου. Όσον αφορά στα βραβεία που απέσπασαν οι επιχειρήσεις της Περιφέρειας, αυτά ήταν 14 χρυσά, 20 ασημένια, 16 χάλκινα, ενώ απονεμήθηκε και ένα διπλό χρυσό.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο