Επιχειρείν

Πρώτη συνάντηση εμπορικών και επαγγελματικών Συλλόγων με το νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου Κορινθίας

Εκπροσώπους των επαγγελματοβιοτεχνικών οργανώσεων και Συλλόγων της Κορινθίας συνάντησε στο Επιμελητήριο ο νέος πρόεδρος Τάκης Λουζιώτης.

Στη συνάντηση, η οποία πραγματοποιήθηκε δια ζώσης αλλά και διαδικτυακά, συμμετείχαν μεταξύ άλλων, από την πλευρά του Επιμελητηρίου, ο Α’ Αντιπρόεδρος Σωτήρης Μουρίκης και ο Γενικός Γραμματέας Δημήτρης Σουφρίλας. Από την πλευρά των εκπροσώπων των Συλλόγων παρευρέθηκαν ο Πρόεδρος της ΟΕΒΕ Κορινθίας, Αναστάσιος Μποζίκης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κορίνθου, Βασίλης Γέωργαρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Κιάτου, Παναγιώτης Κολοβίνος, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Ξυλοκάστρου, Κώστας Κόρκαρης, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Αγίων Θεοδώρων, Γιάννης Ζάλερ, ο Πρόεδρος των Επαγγελματιών Αρχαίας Κορίνθου, Γεώργιος Παπαμιχαήλ, η Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Λουτρακίου, Ανδριάννα Κουρουκλή, ο Πρόεδρος του Εμπορικού Συλλόγου Βραχατίου, Ευάγγελος Τσάκωνας, ο Πρόεδρος Σωματείου Μεσιτών, Σίδερης Πλιατσικίδης, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Οικονομολόγων Ελεγκτών Κορινθίας, Δημήτρης Παλυβός, ο Πρόεδρος της συντεχνίας αρτοποιών Νομού Κορινθίας, Ιωάννης Βακάλογλου, ο Πρόεδρος του Συλλόγου Γεωπόνων Ελεύθερων Επαγγελματιών Κορινθίας, Παναγιώτης Σταματόπουλος, η Πρόεδρος των Ξενοδόχων Κορινθίας, Σοφία Φιλιππίδου, η Πρόεδρος του Συλλόγου Ιδιοκτητών Φροντιστηρίων Ξένων Γλωσσών, Κυριακή Σταμάτη και ο Αντιπρόεδρος του Συλλόγου εστίασης Ξένιος Ζευς, Χατζόπουλος Κωνσταντίνος.

Οι εκπρόσωποι των Συλλόγων καλωσόρισαν τον νέο Πρόεδρο του Επιμελητηρίου και του ευχήθηκαν καλή θητεία, ενώ ταυτόχρονα κατέθεσαν τους προβληματισμούς τους, τις ανησυχίες τους για την κατάσταση που επικρατεί το τελευταίο διάστημα της πανδημίας. Ο κ. Λουζιώτης από την μεριά του τους διαβεβαίωσε ότι όλα τα αιτήματα τους θα διαβιβαστούν προς την κεντρική κυβέρνηση και τους κάλεσε να του καταθέσουν προτάσεις και δράσεις έτσι ώστε να επιχορηγηθούν αναλόγως από το Επιμελητήριο Κορινθίας. Υπογράμμισε ότι η καλή συνεργασία όλων μόνο καλά αποτελέσματα μπορεί να φέρει σε όλα τα επίπεδα.

«Η συνάντηση αυτή σηματοδοτεί την έναρξη μιας σειράς επαφών και δράσεων ώστε, μέσω της στενής συνεργασίας και της τακτικής επικοινωνίας των Συλλόγων με το Επιμελητήριο Κορινθίας, να επιλυθούν θέματα που δημιουργήθηκαν και διογκώθηκαν κατά την περίοδο της πανδημίας και όχι μόνο και να βρεθούν βιώσιμες λύσεις για όλους» ανέφερε μετά την συνάντηση, ανακοίνωση του Επιμελητηρίου.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο