KR Sports

Προτεραιότητα το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο για τον Θ. Ζαγοράκη

Στην ανάγκη να στηριχθεί το ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και να υπάρξει ενότητα σε αυτό, στάθηκε ο νέος πρόεδρος της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας Θοδωρής Ζαγοράκης στην ομιλία του, κατά τη διάρκεια της ετήσιας Γενικής Συνέλευσης της ΕΠΟ.

Αφού καλωσόρισε στη συνέλευση όλους τους συμμετέχοντες και τους εκπροσώπους των διεθνών συνομοσπονδιών, ευχαρίστησε τα μέλη της Ομοσπονδίας για την εμπιστοσύνη που του έδειξαν, εκλέγοντάς τον πρόεδρο αυτής. «Επιμένω στη θέση που έχω εκφράσει και θεωρώ ότι πρέπει να λειτουργούμε σαν μία ομάδα και να δώσουμε προτεραιότητα στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο – όλοι μαζί και ο καθένας ξεχωριστά στην Ένωσή του» σημείωσε.

Αναφερόμενος ιδιαίτερα στο ερασιτεχνικό πρωτάθλημα, τόνισε ότι εκεί έχει κάνει τα πρώτα του βήματα. «Γνωρίζω πολύ καλά ότι αυτός είναι ο πνεύμονας του ελληνικού ποδοσφαίρου», τόνισε. Απευθυνόμενος στα μέλη της συνέλευσης, ζήτησε καθένας από την πλευρά του, «να δώσει ό,τι καλύτερο μπορεί, προκειμένου να δώσουμε μεγαλύτερη ώθηση στο ποδόσφαιρο και να φτάσουμε εκεί που πρέπει». Παρατήρησε ότι τα τελευταία χρόνια, με αυτό που αποτυπώνεται και από την εικόνα της Εθνικής Ομάδας, «δεν είναι αυτό που θέλουμε κι αυτό που ονειρευόμαστε στον χώρο που υπηρετούμε».

Να δούμε τι φταίει

«Είμαστε εδώ για να ακούσουμε τις απόψεις και τις παρατηρήσεις σας και ξαναλέω ότι θα ήθελα να προχωρήσουμε όλοι μαζί για να πετύχουμε τους στόχους μας» συνέχισε ο πρόεδρος της ΕΠΟ, στην ομιλία του. «Το έχουμε αποδείξει ότι όταν πηγαίνουμε όλοι μαζί έχουμε πάρα πολλές πιθανότητες να πετύχουμε. Όταν ο καθένας κοιτάζει τον εαυτό του, δεν μπορούμε να κάνουμε τίποτε» υπογράμμισε.

Διαβεβαίωσε ότι η προσοχή της ΕΠΟ θα είναι στραμμένη στο ερασιτεχνικό ποδόσφαιρο και στις Ενώσεις. Όμως, πρόσθεσε καταλήγοντας, «θα είμαστε κοντά και στο επαγγελματικό ποδόσφαιρο, νομίζω ότι όλοι καταλαβαίνουμε πως η απουσία ελληνικής ομάδας στο Europa League δεν μας τιμά ως χώρα, οπότε πρέπει να βρούμε τι φταίει και να το διορθώσουμε όσο το δυνατόν πιο γρήγορα. Θα είμαστε εδώ, γιατί σκοπός μας είναι να υπηρετούμε το ποδόσφαιρο όσο καλύτερα μπορούμε».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο