Δήμοι

Βασίλης Νανόπουλος. Η απογραφή είναι δύναμη για τον τόπο και τους πολίτες

Ισχυρό μήνυμα απογραφής θέλησαν να στείλουν από κοινού στους δημότες του δήμου Κορινθίων, ο Δήμαρχος Βασίλης Νανόπουλος και η Προϊσταμένη της Στατιστικής Υπηρεσίας Κορίνθου, Επόπτρια απογραφής στο δήμο Βλασία Τσούγκου, κατά την συνάντησή τους στο Δημαρχείο (φωτό).

Ο Δήμαρχος κάλεσε για μία ακόμα φορά, όλους τους δημότες που ως σήμερα δεν έχουν απογραφεί να το πράξουν. «Η απογραφή δίνει δύναμη στον δήμο προκειμένου να διεκδικήσει περισσότερα κονδύλια, δίνει δύναμη στους πολίτες να διεκδικήσουν και να έχουν καλύτερες υπηρεσίες» σημείωσε, εξηγώντας πως η απογραφή αφορά και τους μονίμους κατοίκους αλλά και όσους διαθέτουν στο δήμο Κορινθίων εξοχική κατοικία.

Από την πλευρά της η κ. Τσούγκου ανέφερε πως η απογραφή πραγματοποιείται κάθε 10 έτη και είναι υποχρεωτική. Καθησύχασε τους πολίτες λέγοντας πως τα στοιχεία της απογραφής δεν κοινοποιούνται σε καμία άλλη υπηρεσία και κάλεσε με την σειρά της όλους να ολοκληρώσουν την διαδικασία. Κάλεσε λοιπόν τους πολίτες σε συμμετοχή, με το επιχείρημα ότι η απογραφή είναι δύναμη. «Όλοι μετράμε και όλοι μπορούμε να βοηθήσουμε τον τόπο μας συμμετέχοντας σε αυτήν» σημείωσε, εξηγώντας πως οι τρόποι είναι απλοί, είτε μέσω του μοναδικού ηλεκτρονικού κωδικού που παρέχει η υπηρεσία είναι μέσω απογραφέα (τηλεφωνική ή δια ζώσης απογραφή).

Τα τηλέφωνα στα οποία μπορούν να καλούν οι πολίτες είναι: 2741022098 και 2741022439.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο