Κορινθία

Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου. Πρόγραμμα μεταπτυχιακών σπουδών στην δημόσια διοίκηση και Τ.Α.

Το Πρόγραμμα Μεταπτυχιακών Σπουδών στην «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση» του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου προκηρύσσει για το ακαδημαϊκό έτος 2021-2022 εξήντα (60) θέσεις μεταπτυχιακών φοιτητών.

Το Πρόγραμμα προσφέρει επιστημονικές γνώσεις εξειδίκευσης και απονέμει Δίπλωμα Μεταπτυχιακών Σπουδών (Δ.Μ.Σ.) στη «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση» ». (Master’s in Public Administration and Local Government -MPA), πλήρως αναγνωρισμένο από το ΑΣΕΠ. Σκοπός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών (ΠΜΣ) «Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση είναι η μετεκπαίδευση των φοιτητών και η εξειδίκευσή τους στα σύγχρονα συστήματα οργάνωσης και διοίκησης στη Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην ανάπτυξη των οργανωτικών και διοικητικών προσόντων και γνώσεων που θα τους είναι αναγκαία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία και στην προετοιμασία τους για αποδοτική διοίκηση δημόσιων οργανισμών και επιχειρήσεων, με στόχο τη συμβολή των αποφοίτων του στις σύγχρονες απαιτήσεις της επιστήμης, της αγοράς εργασίας και της κοινωνίας.

Σκοπός του Προγράμματος Μεταπτυχιακών Σπουδών είναι η μετεκπαίδευση των φοιτητών και η εξειδίκευσή τους στα σύγχρονα συστήματα οργάνωσης και διοίκησης στη Δημόσια Διοίκηση και Τοπική Αυτοδιοίκηση, στην ανάπτυξη των οργανωτικών και διοικητικών προσόντων και γνώσεων που θα τους είναι αναγκαία για μια επιτυχημένη επαγγελματική σταδιοδρομία

Το ΠΜΣ έχει σχεδιαστεί έτσι ώστε αναπτύσσει και να ενισχύει τις γνώσεις, τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις ικανότητες των αποφοίτων, των στελεχών επιχειρήσεων και δημόσιων οργανισμών προετοιμάζοντας τους αποφοίτους που θα είναι εργαζόμενοι του δημόσιου τομέα ή θα επιδιώκουν σταδιοδρομία σε αυτόν, να εξελίξουν το αντικείμενό τους και να προσφέρουν στην υπηρεσία τους με την τεχνογνωσία και νέα οργανωσιακή κουλτούρα.

Διάρκεια

Η ελάχιστη χρονική διάρκεια για την απονομή του τίτλου ορίζεται σε τρία εξάμηνα και απαιτείται η παρακολούθηση και επιτυχής εξέταση σε οκτώ μαθήματα κατά τη διάρκεια δύο διδακτικών εξαμήνων (4+4), καθώς και η εκπόνηση διπλωματικής εργασίας που πραγματοποιείται κατά τους τελευταίους έξι μήνες του προγράμματος. Το αναλυτικό πρόγραμμα σπουδών με τις περιγραφές των μαθημάτων βρίσκεται στην ιστοσελίδα του ΠΜΣ http://ddta.uop.gr/ Κάθε μάθημα ολοκληρώνεται σε 13 εβδομάδες. Η παρακολούθηση του προγράμματος πραγματοποιείται και εξ αποστάσεως, σύμφωνα πάντα με τις ισχύουσες διατάξεις του Ν.4485/2017. Το πρόγραμμα αξιοποιεί όλες τις νέες τεχνολογίες που προσφέρει το Πανεπιστήμιο Πελοποννήσου ούτως ώστε όλοι οι φοιτητές του να έχουν πρόσβαση στην εκπαιδευτική διαδικασία από όπου κι αν ευρίσκονται.

Δίδακτρα – Υποβολή Αιτήσεων

Για την παρακολούθηση του ΠΜΣ προβλέπεται η καταβολή διδάκτρων ύψους 3.450 €, τα οποία καταβάλλονται σε 3 ισόποσες δόσεις. Δικαιούνται απαλλαγής τελών φοίτησης πρόσωπα που πληρούν τις προϋποθέσεις του.

Τα δικαιολογητικά πρέπει να υποβληθούν από 24/05/2021 έως και 31/07/2021 στη Γραμματεία του Τμήματος Διοίκησης Επιχειρήσεων και Οργανισμών του Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

Περισσότερες πληροφορίες: Ελένη Ζησιμοπούλου, τηλ 27210-45126.

Το πλήρες κείμενο της προκήρυξης και η αίτηση συμμετοχής βρίσκεται http://ddta.uop.gr/

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο