KR Sports

Πήρε και το ντέρμπι με τον Γλαύκο Έσπερο ο ΚΑΟ Κορίνθου 

Ο ΚΑΟ Κορίνθου  σε ένα συναρπαστικό παιχνίδι, με πάρα πολλές εναλλαγές στον πίνακα του σκορ και πολλά φάουλ, κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο, να υπερασπιστεί το «σπίτι» του, κόντρα στον Γλαύκο Έσπερο, τον οποίον και κέρδισε με σκορ 76-69 και πέτυχε την 12η φετινή του νίκη.

Και μπορεί να μην κατάφερε να ανατρέψει την διαφορά των 19, με την οποία είχε επικρατήσει στον πρώτο μεταξύ τους αγώνα στην Πάτρα, η ομάδα του Γλαύκου Εσπέρου, ο ΚΑΟ Κορίνθου συνεχίζει να κινείται σε τροχιά ανόδου και να βρίσκεται σταθερά κοντά στο δεύτερο καλύτερο ρεκόρ, ενώ την ίδια στιγμή απομακρύνθηκε κατά 3 ματς καθαρά από τους Πατρινούς. Η κορινθιακή ομάδα έχοντας σε σπουδαία ήμερα τον Τσιαμπά, που πέτυχε 27 πόντους, με 4 τρίποντα, αλλά και τους Μουλά και Τζάιδα, που πέτυχαν διψήφιους πόντους, κατάφερε μια σπουδαία νίκη και μένει δυνατά στην διεκδίκηση θέσης στην πρώτη τετράδα των play of.

Δεκάλεπτα: 17-14, 36-32, 56-52, 76-69

ΚΑΟ Κορίνθου (Ιμπραημάκης): Συνετός 2, Πρεδάρης, Σέγκας, Μπήλιος 5(1), Μουλάς 13(2), Τζάιδας 14(1), Τσιαμπάς 27(4), Καραγεώργος 2, Σάμαρης, Πατουχέας 3, Μπένος 7, Στάνκοβιτς 3.

Γλαύκος Έσπερος (Γκοργκόλης): Σακελλαρόπουλος 11(1), Σερέτης 9, Θωμόπουλος 2, Σταθόπουλος 6, Ροκανάς 3(1), Πανόπουλος 9, Καραγγελής 2, Αγγελόπουλος 6, Μπόγρης 5(1), Κρέμιτς 7, Γκουντουβάς 9(2).

Στην βαθμολογία τώρα, την πρώτη θέση εξακολουθεί να κρατάει η Νήαρ Ηστ με 29 β. και ακολουθούν ο ΚΑΟ Κορίνθου και η Καλαθοσφαίριση Αγίας Παρασκευής που μοιράζονται από 28 β., ενώ με 26 β. βρίσκεται στο τέταρτο σκαλοπάτι η Παναχαϊκή.

Στο πλευρό των πληγέντων από τον σεισμό

Ο ΚΑΟ Κορίνθου, μετέχοντας στην πρωτοβουλία της Ελληνικής Ομοσπονδίας Καλαθοσφαίρισης και παρά το γεγονός ότι την προσεχή Κυριακή,  12 Φεβρουαρίου αγωνίζεται εκτός έδρας, καλεί όλους τους φιλάθλους που θα βρεθούν στα γήπεδα το Σαββατοκύριακο. 11 και 12 Φεβρουαρίου και να συνδράμουν στην συγκέντρωση ειδών πρώτης ανάγκης για τους ανθρώπους που χτυπήθηκαν από τη μανία του εγκέλαδου στην γειτονική Τουρκία και στην Συρία.

«Η δική μας ελάχιστη συνεισφορά είναι για εκείνους βάλσαμο» αναφέρει η πρόσκληση της κορυφαίας ομάδας μπάσκετ της Κορινθίας. Η μεταφορά των ειδών που θα συγκεντρωθούν θα γίνει σε συνεργασία με τα κατά τόπους τμήματα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο