Δήμοι

Ο Δήμος Σικυωνίων βάζει τους νέους στο τραπέζι του διαλόγου

Το Δημοτικό Συμβούλιο Σικυωνίων, στηρίζοντας και δείχνοντας απόλυτη εμπιστοσύνη στους νέους του Δήμου, ψήφισε κατά πλειοψηφία και ενέκρινε το καταστατικό του «Δημοτικού Συμβουλίου Νέων» του Δήμου Σικυωνίων.

Με την απόφαση αυτή, η δημοτική αρχή Σικυωνίων προσκαλεί την νεολαία στο τραπέζι του δημοκρατικού διαλόγου, καθιστά τους νέους ισότιμους συνομιλητές και ξεκινά μαζί τους μια νέα δημιουργική εποχή όπου οι νέοι, για πρώτη φορά, θα είναι συνδιαμορφωτές και συμμέτοχοι των εξελίξεων και των αποφάσεων που αφορούν στο μέλλον τους.

Για την δημοτική αρχή του Σπύρου Σταματόπουλου, «μελανό σημείο στην όλη διαδικασία», αναφέρει σχετική ανακοίνωση, «η θλιβερή στάση της Αντιπολίτευσης, η οποία δυστυχώς σύσσωμη – και χωρίς ουσιαστικά επιχειρήματα – ψήφισε αρνητικά καταψηφίζοντας το θέμα αυτό». Σχολιάζοντας από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου Σικυωνίων Νίκος Σκαρμούτσος ανέφερε: «είμαι βέβαιος πως οι νέοι μας θα τους διαψεύσουν, είμαι επίσης σίγουρος πως οι νέοι μας, θα επιβεβαιώσουν όσους τους εμπιστεύονται, όσους υποστηρίζουν τις επιλογές τους, όσους κατανοούν τις ανάγκες τους». εξέφρασε τα συγχαρητήριά του στους δραστήριους νέους καλή αρχή στο «Δημοτικό Συμβούλιο Νέων» του Δήμου Σικυωνίων».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο