Περιφέρεια

Οι απαιτήσεις των εργολάβων και η κακοκαιρία στην τηλεδιάσκεψη Νίκα με αντιπεριφερειάρχες και διευθυντές Τ.Ε.

Τηλεδιάσκεψη είχε ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, με τους αντιπεριφερειάρχες των πέντε Περιφερειακών Ενοτήτων, καθώς και τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Τεχνικών Έργων των Περιφερειακών Ενοτήτων και της έδρας.

Μεταξύ άλλων, συζητήθηκε η ταχύτερη δυνατή αξιοποίηση των 5 σύγχρονων τρακτέρπου προμηθεύτηκε η Περιφέρεια και διέθεσε, από ένα σε κάθε Π.Ε., για εργασίες καθαρισμού του οδικού δικτύου. Ακόμα, τονίστηκε από την πλευρά του περιφερειάρχη ότι οι παρατάσεις που ζητούν οι ανάδοχοι ως προς τις προθεσμίες περαίωσης των έργων, αφ’ ενός θα πρέπει να είναι απόλυτα τεκμηριωμένες και αφ’ ετέρου η ενδεχόμενη υιοθέτηση των σχετικών αιτημάτων να μην είναι πάντα σε βάρος της υπηρεσίας, δεδομένου ότι θα υπάρχουν έλεγχοι και θα αναζητούνται ευθύνες.

Παράλληλα, ο Π. Νίκας επισήμανε ότι θα πρέπει κατά το δυνατόν να αποφεύγονται οι υπεργολαβίες. Τέλος, τη σύσκεψη απασχόλησε η προετοιμασία για την κακοκαιρία που αναμένεται από την Τετάρτη και στην Περιφέρεια Πελοποννήσου, έτσι ώστε ο μηχανισμός της να βρίσκεται σε απόλυτη ετοιμότητα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο