KR Sports

Οι Ακαδημίες της Κορινθίας τίμησαν τον «Φίλιππο Παππά» στο τουρνουά του ΠΑΣ Κόρινθος

Γέμισε χαμόγελα και χαρά το γήπεδο της Κορίνθου, από τους μικρούς ποδοσφαιριστές των Ακαδημιών που με την συμμετοχή τους στο τουρνουά του ΠΑΣ Κόρινθος τίμησαν την μνήμη του Φίλιππου Παππά, που έφυγε πρόωρα από την ζωή.

Τα παιδιά γέμισαν το γήπεδο, έπαιξαν μπάλα και έστειλαν το αισιόδοξο μήνυμα του ποδοσφαίρου. Εκεί ήταν η οικογένεια του Φίλιππου, ο πατέρας του Σταύρος Παππάς (παλαίμαχος τερματοφύλακας) και ο αδελφός του Τάκης, που ακόμα αντέχει να δίνει το παρών του στα γήπεδα της Κορινθίας.

Στο γήπεδο της Κορίνθου βρέθηκαν μεταξύ άλλων, ο Αν. Υπουργός Ενέργειας και Περιβάλλοντος Νίκος Ταγαράς, ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος, ο πρόεδρος της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχ. Τσιχριτζής και πολλοί ακόμα άνθρωποι που ποδοσφαίρου, παράγοντες, προπονητές ομάδων και ακαδημιών, ποδοσφαιριστές και παλαίμαχοι των γηπέδων, που θέλησαν να τιμήσουν τόσο την μνήμη του Φίλιππου, όσο και τα παιδιά που αγωνίστηκαν για να κατακτήσουν τα τρόπαια και τα μετάλλια. Μια εξαιρετική πρωτοβουλία του ΠΑΣ Κόρινθος, που στόχο έχει να την καθιερώσει.

Ο πατέρας του Φίλιππου, Σταύρος Παππάς (παλαίμαχος τερματοφύλακας)
Ο υφυπουργός Ν. Ταγαράς με τον πρόεδρο της ΕΠΣ Κορινθίας Μιχ. Τσιχριτζή
Παρών ήταν και ο Δήμαρχος Κορινθίων Βασίλης Νανόπουλος

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο