KR Tempo

Στη Νεμέα το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας με την παράσταση: «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;»

Το Περιφερειακό Θέατρο Καρδίτσας παρουσιάζει την εντυπωσιακή κωμωδία του Δημήτρη Απ. Ρήτα «Κύριε Υπουργέ, τι έγινε με το θέμα μ’;», σε σκηνοθεσία του συγγραφέα, σκηνικά Πιπίνας Μπατζιάκα και μουσική και τραγούδια του γνωστού συνθέτη Χρήστου Νικολόπουλου.

Με το έργο αυτό έρχονται στη Νεμέα, μετά από πρόσκληση του Δήμου Νεμέας και με την υποστήριξη της Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Παρασκευή 17 Νοεμβρίου και ώρα 7.00 μ.μ., στο Αμφιθέατρο του Λυκείου Νεμέας και με είσοδος ελεύθερη. Η παράσταση έχει ως θέμα τα λογικά και πολλές φορές παράλογα «ρουσφέτια» που ζητούν οι ψηφοφόροι από τον φίλο τους Υπουργό, όταν επισκέπτεται το χωριό τους και όταν οι ίδιοι τον επισκέπτονται στο Υπουργικό γραφείο στην Αθήνα. Περιέχει στοιχεία πολιτικής σάτιρας, χωρίς ακρότητες και ηθογραφικά στοιχεία που σκορπούν άφθονο και αβίαστο γέλιο, χωρίς ύβρεις και χυδαιολογίες.

Πρόκειται λοιπόν για μια κωμωδία που, μέχρι σήμερα, έχει παρουσιαστεί σε πολλές πόλεις της χώρας, με τεράστια επιτυχία και άριστες κριτικές από όλους τους θεατές.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο