Δήμοι

Ξεκίνησε η εγκατάσταση φωτιστικών LED στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου – Αγ. Θεοδώρων

Σε φάση υλοποίησης βρίσκεται το έργο αντικατάστασης φωτιστικών σωμάτων οδοφωτισμού, με νέα σύγχρονης τεχνολογίας led, στο οδικό δίκτυο του Δήμου Λουτρακίου  – Αγίων Θεοδώρων, που ανήκει στην αρμοδιότητα της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Ο Δήμος Λουτρακίου – Αγίων Θεοδώρων, ύστερα από ενημέρωση από την Περιφέρεια Πελοποννήσου, απέστειλε σχετικό αίτημα ενημέρωσης για την αντικατάσταση 1.095 σωμάτων, σύμφωνα με τις ανάγκες που διαπιστώθηκαν. Παρουσία του Δημάρχου Γιώργου Γκιώνη, του Αντιδημάρχου Τεχνικών Έργων & Πολεοδομίας Σωτήρη Πέρρα και του Αν. Διευθυντή Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Δημήτρη Μακρίδη, ολοκληρώθηκε η αντικατάσταση των συμβατικών φωτιστικών με νέα φωτιστικά σώματα τύπου led στην περιοχή Γκράβα, ενώ ακολουθεί η αντικατάστασή τους από την περιοχή Καταρράκτες Λουτρακίου έως το Ξενοδοχείο Ποσειδώνα.

Το επόμενο διάστημα θα γίνουν παρεμβάσεις στην είσοδο της πόλης του Λουτρακίου, από τη Γέφυρα του Ισθμού έως το Κολυμβητήριο Λουτρακίου, την Εθνικό οδό Ισθμού – Επιδαύρου και την πόλη των Αγίων Θεοδώρων.

Ο Δήμαρχος κ. Γκιώνης έκανε λόγο για μια παρέμβαση κρίσιμης σημασίας για την ασφάλεια του οδικού δικτύου και το αίσθημα ασφάλειας των οδηγών και παράλληλα, «για ένα έργο με βαθύ περιβαλλοντικό αποτύπωμα, καθώς μειώνει την κατανάλωση ενέργειας και το κόστος συντήρησης». Εκφράζει δε τις ευχαριστίες του προς τον Περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα, για τον οποίο σημειώνει, «συνεχίζει να συνδράμει στο δύσκολο έργο μας για τον εκσυγχρονισμό και τη βελτίωση των υποδομών του Δήμου μας, μέσα από ένα ευρύ πλέγμα έργων και δράσεων που βελτιώνουν την ποιότητα ζωής των δημοτών και των επισκεπτών».

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο