Δήμοι

Ξεκίνησε η αντικατάσταση του δικτύου αποχέτευσης στην Ποσειδωνία

Λύση στο σοβαρότατο πρόβλημα του δικτύου αποχέτευσης της Ποσειδωνίας, δίνει η ΔΕΥΑ Κορίνθου, εκτελώντας το έργο της αντικατάστασης του κεντρικού αγωγού ακαθάρτων στο τμήμα που είχε υποστεί ζημιές.

Οι εργασίες ξεκίνησαν πλέον και αναμένεται να ολοκληρωθούν σε 10 ημέρες. Το έργο θα διασφαλίσει πλέον την ορθή λειτουργία του δικτύου στις επόμενες δεκαετίες Στην περιοχή βρέθηκαν κατά την έναρξη των εργασιών, ο Δήμαρχος Κορινθίων και Πρόεδρος της ΔΕΥΑΚ Βασίλης Νανόπουλος και ο Διευθυντής της ΔΕΥΑΚ Δημήτρης Παπαγεωργίου.

«Πέρυσι και τα περασμένα χρόνια αγωγός λόγω της παλαιότητας έσπαζε συχνά» σημείωσε ο Δήμαρχος, ενώ τόνισε πως με την αντικατάσταση αυτού του τμήματος με καινούργιο αγωγό, λύνεται οριστικά το πρόβλημα. «Σε κάθε βλάβη που εντοπίζεται επιδιώκουμε να παρεμβαίνουμε δίνοντας οριστική λύση και όχι πρόσκαιρη» ανέφερε ο Βασίλης Νανόπουλος.

Μιλώντας για τις λεπτομέρειες και τα  χαρακτηριστικά του έργου, ο Δημήτρης Παπαγεωργίου ανέφερε από την πλευρά του πως ο εργολάβος προχωρά σε αντικατάσταση αγωγού μήκους 210 μέτρων, εκεί όπου εντοπίστηκαν τα προβλήματα της διάβρωσης. Το έργο αναμένεται να ολοκληρωθεί σε 10 ημέρες. «Έχουμε ενημερώσει τον εργολάβο για όλες τις τεχνικές δυσκολίες του σημείου και βρισκόμαστε εδώ με τα συνεργεία της  ΔΕΥΑΚ ώστε να  φροντίσουμε το έργο να ολοκληρωθεί με ασφάλεια και αρτιότητα» τόνισε ο κ. Παπαγεωργίου. Επίσης, συνέχισε, «γίνεται προσπάθεια για την μικρότερη δυνατή όχληση των διερχομένων».

Στο σημείο για όλες τις ημέρες των εργασιών υπάρχουν κυκλοφοριακές ρυθμίσεις και οι οδηγοί εκτός από υπομονετικοί θα πρέπει να είναι και ιδιαιτέρως προσεκτικοί.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο