KR Tempo

Τι παπούτσια να φορέσεις στο πρώτο ραντεβού;

Ο έρωτας σου χτύπησε την πόρτα και ήρθε η ώρα να βγεις εκείνο το ραντεβού που συζητάς μέρες τώρα με τις κολλητές σου προκειμένου να προετοιμαστείς κατάλληλα.

Θέλεις να εντυπωσιάσεις με τον χαρακτήρα σου, αλλά και με την εμφάνισή σου και ψάχνεις τι θα φορέσεις. Αφού βρεις το ιδανικό outfit ήρθε η ώρα για παπούτσια! Βρες παρακάτω τα παπούτσια που θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις στο πρώτο ραντεβού και νιώσε αυτοπεποίθηση που ακτινοβολεί.

  • Σανδάλια

Θέλεις να είσαι άνετη και ταυτόχρονα κομψή; Τα σανδάλια θα συμπληρώσουν υπέροχα κάθε καλοκαιρινό ή ανοιξιάτικο outfit, είτε αποπνέει casual, είτε formal διάθεση. Για πιο πρωινές εμφανίσεις μπορείς να επιλέξεις ένα ζευγάρι δερμάτινα σανδάλια σε κλασική γραμμή, ενώ για μια πιο εντυπωσιακή έξοδο σου προτείνουμε να κινηθείς σε σανδάλια με γυαλιστερές λεπτομέρειες, στρας, πολύχρωμες πέτρες ή μεταλλικά στοιχεία. Τα σανδάλια θα γίνουν ο απόλυτος πρωταγωνιστής του look σου, ενώ θα δώσουν έναν ανεπιτήδευτο χαρακτήρα στην εμφάνισή σου.

  • Πέδιλα

Μπορεί τα σανδάλια να είναι μια safe επιλογή, ωστόσο αν θέλεις να δημιουργήσεις μια απόλυτα θηλυκή εμφάνιση, τα πέδιλα γυναικεία https://lovefashionpoint.gr/product-category/woman-shoes/pedila/ με τακούνι είναι must. Δεν χρειάζεται να επιλέξεις πάρα πολύ ψηλά πέδιλα αν δεν νιώθεις άνετα να τα περπατήσεις ή αν δεν γνωρίζει το μέρος που θα πάτε με το υποψήφιο άλλο σου μισό, προτίμησε πέδιλα με χαμηλό τακούνι. Διάλεξε ένα ζευγάρι που να σε βολεύει και να ταιριάζει στον χαρακτήρα του outfit σου και ετοιμάσου να γοητεύσεις.

  • Flatforms

Αν πάλι θέλεις να συνδυάσεις την άνεση που σου χαρίζουν τα σανδάλια με τους extra πόντους ύψους που σου προσφέρουν τα πέδιλα με τακούνι, τα flatforms είναι η λύση. Τα flatforms κυκλοφορούν σε πάρα πολλές εκδοχές ώστε να προτιμήσεις εκείνη που ταιριάζει με το στυλ σου, ενώ μπορείς να βρεις flatforms με χαμηλότερο ή ψηλότερο πάτο. Επίλεξε ένα σχέδιο που να δένει χρωματικά με το look σου και είσαι πανέτοιμη να περάσεις υπέροχα και να χορέψεις μέχρι το πρωί αν προκύψει.

  • Mules

Κανένα ζευγάρι παπούτσια δεν είναι τόσο κομψά όπως τα mules γυναικεία! Το συγκεκριμένο γυναικείο παπούτσι κολακεύει κάθε πέλμα και κάνει την σιλουέτα σου να φαίνεται ψηλόλιγνη και καλλίγραμμη. Στη σετινή σεζόν, τα mules σε έντονα ή fluo χρώματα είναι η απόλυτη τάση και μια υπέροχη επιλογή αν θέλεις να επιλέξεις ένα statement παπούτσι που θα αναδείξει τον πιο fashion εαυτό σου σε αυτό το πρώτο ραντεβού.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο