KR Sports

Την πάσαν ελπίδα στον Γιώργο Πιέτρη εναποθέτει ο ΠΑΣ Κόρινθος

Μπορεί μία εβδομάδα πριν, την έξοδο Κούγια από την διοίκηση του ΠΑΣ Κόρινθος να φάνηκε πως ακολουθούν όλα τα μέλη αυτής, ίσως πλην του Κώστα Παπαγιαννόπουλου, ωστόσο, η επιχειρηματίας Γιώργος Πιέτρης κινήθηκε γρήγορα και αφήνοντας πίσω όσα συνέβησαν μετά το παιχνίδι με τον Παναργειακό, ανέλαβε ο ίδιος πρόεδρος της ομάδας, θέλοντας να επιφέρει καταρχήν ένα ήρεμο κλίμα σε αυτήν, ενόψει των αγώνων που ακολουθούν και με την ελπίδα πως τίποτα δεν έχει χαθεί.

Θα φανεί αυτό στην συνέχεια, όπως και οι προθέσεις του νέου προέδρου πλέον, ο οποίος θα διοικήσει την ομάδα με τις αιχμές του προκατόχου του Αλέξη Κούγια, πως δεν θέλει την άνοδο του ΠΑΣ Κόρινθος στις επαγγελματικές κατηγορίες, γιατί δεν μπορεί να ακολουθήσει το βαρύ κόστος μετατροπής της ομάδας σε ΠΑΕ και φυσικά της πορείας της στην απαιτητική Β’ εθνική. Για την ώρα πάντως, ο κ. Πιέτρης κάνει λόγο για χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία, «που υπερτερούν, τις προσωπικής απογοήτευσης και θυμού».

Καλεί τους αθλητές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο, «να αφοσιωθούν στο έργο τους και να κάνουν με την σειρά τους το καλύτερο δυνατό». Ζητά από τους Κορίνθιους, «να μην εγκαταλείψουν την ομάδα και να σταθούν κοντά της». Ενώ ευχαριστεί και μάλιστα πολύ τον Αλέξη Κούγια, «για τα όσα προσέφερε στην θρυλική μας ομάδα και δεν το ξεχνάμε ποτέ».

Η ανακοίνωση Πιέτρη

« Τα όσα συνέβησαν τις τελευταίες ημέρες στην ιστορική ομάδα της Κορίνθου, γέμισαν πίκρα τους οπαδούς και τους αγνούς Κορίνθιους αλλά και όσους ξεκινήσαμε πριν 2 χρόνια την ωραία προσπάθεια για την επαναφορά της στις μεγάλες κατηγορίες του Ελληνικού ποδοσφαίρου.

Αυτή την στιγμή δεν έχει κανένα μα κανένα νόημα, να αναλύσουμε τι έφταιξε και φτασαμε μισό βήμα πριν την διάλυση. Είναι η ώρα του καθήκοντος, απέναντι στους φιλάθλους που μετά από δεκαετίες πλημμύρισαν και πάλι το ιστορικό μας γήπεδο. Είναι η ευθύνη απέναντι στα νέα παιδιά, που άρχισαν να κάνουν όνειρα για την «μπάρτσα». Είναι το χρέος απέναντι στην πόλη και την ιστορία, που υπερτερούν, τις προσωπικής απογοήτευσης και θυμού. Αρκετές περιπέτειες έχει περάσει η «μπάρτσα» μας και δεν της αξίζει να βρεθεί και πάλι στο πρωτοδικείο.

Έξι χιλιάδες Κορίνθιοι φίλαθλοι την περασμένη Κυριακή έστειλαν σε όλους μας ένα πολύ καθαρό μήνυμα, ανεξάρτητα από το αγωνιστικό αποτέλεσμα. Αυτή η ομάδα είναι κομμάτι της πόλης και κομμάτι της ψυχής μας! Πριν από λίγο τα μέλη της διοίκησης που έχουν απομείνει αποφασίσαμε από κοινού, να μην εγκαταλείψουμε αυτή την δύσκολη ώρα την ομάδα. Να μείνουμε ενωμένοι και να παλέψουμε μέχρι το τέλος, για την άνοδο της. Ενωμένοι και αποφασισμένοι, να εξαντλήσουμε κάθε πιθανότητα.

Αποδέχθηκα την πρόταση να είμαι πρόεδρος στο διοικητικό συμβούλιο, που θα ενισχυθεί τις επόμενες ημέρες και με νέα πρόσωπα. Καλώ τους αθλητές της ομάδας και το τεχνικό επιτελείο, να αφοσιωθούν στο έργο τους και να κάνουν με την σειρά τους το καλύτερο δυνατό. Ζητώ από τους Κορίνθιους, να μην εγκαταλείψουν την ομάδα και να σταθούν κοντά της.

Ευχαριστούμε πολύ τον κ. Αλέξη Κούγια για τα όσα προσέφερε στην θρυλική μας ομάδα και δεν το ξεχνάμε ποτέ. Είμαστε Κορίνθιοι και στα εύκολα και στα δύσκολα. Στα δύσκολα ή χάνεσαι ή ξαναγεννιέσαι».

Κράτησε τον προπονητή

Η πρώτη απόφαση που ο Γιώργος Πιέτρης έλαβε για την ομάδα, είχε να κάνει με τον προπονητή, αφού το θέμα αυτό έπρεπε να κλείσει πριν το σημερινή παιχνίδι της ομάδας. Ο πρόεδρος πλέον του ΠΑΣ Κόρινθος ανακάλεσε την απόφαση του προκατόχου του Αλέξη Κούγια, επαναφέροντας στον πάγκο τον προπονητή που είχαν προσλάβει μία εβδομάδα πριν τα επεισόδια του περασμένου Σαββάτου, που ακολούθησαν την ήττα από τον Παναργειακό και οδήγησαν στην παραίτηση Κούγια.

Ο Ηλίας Φυντάνης, θα εξακολουθήσει λοιπόν ως προπονητής του ΠΑΣ Κόρινθος, τουλάχιστον μέχρι να τελειώσει αυτό το πρωτάθλημα και θα βρεθεί ξανά στον πάγκο της ομάδας, αυτή την φορά στη Ραφήνα, όπου η ομάδα της Κορίνθου θα βρεθεί σήμερα Σάββατο για να αντιμετωπίσει την Θύελλα Ραφήνας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο