KR Tempo

Με το θεατρικό έργο «Η παρεξήγηση» ο Κ. Μπίσδας συνεχίζει τις παραστάσεις μέσα στο καλοκαίρι

Μπορεί ο καύσωνας να μας άφησε να πάρουμε λίγες ανάσσες, αλλά και πάλι η ζέστη τον Ιούλιο είναι έντονη, όπως και η διάθεση για ήρεμες και έντονες νύχτες διασκέδασης.

Δεν ξέρω πόσο ήρεμη θα είναι η θεατρική παράσταση που επέλεξε για να μας παρουσιάσει μέσα στον μήνα αυτό ο Κωνσταντίνος Μπίσδας, αλλά τουλάχιστον ο δροσερός χώρος του Υδάτινού Πάρκου Splash στον Ισθμό θα μας προδιαθέσει όμορφα. Στον χώρο αυτό λοιπόν, θα παρακολουθήσουμε μια παράσταση βασισμένη στο έργο του Άλμπερ Καμύ, με τίτλο: «Η Παρεξήγηση», διανθισμένη με ποιήματα και video που σκοπό έχουν να θέσουν ερωτήματα στο κοινόμ για την πορεία της ζωής μέσα από τις αναγκαίες θυσίεςμ που πολλές επιβεβλημένα αρνούμαστε να κάνουμε.

Η πρεμιέρα προγραμματίζεται για την προσεχή Πέμπτη, 8 Ιουλίου, στις 9:30 το βράδυ, στον χώρο που προαναφέραμε, ενώ θα ακολουθήσουν στην σειρά ακόμα τρεις παραστάσεις, Παρασκευή, 9 και Σάββατο, 10 Ιουλίου, καθώς επίσης και την Δευτέρα, 12 του μήνα. Αποτελεί μια συνεργασία της θεατρικής ομάδας «Αρσινόης» και του Πολιτιστικού Συλλόγου Λουτρακίου.

«Πρόκειται για ένα είδος θεάτρου δύσκολο και απαιτητικό» τονίζει ο Κώστας Μπίσδας, που επιμελείται και σκηνοθετεί αυτό. «Μπαίνουμε στους κόλπους της αλληγορίας και του παραλόγου» συνεχίζει. Στην θεατρική σκηνή θα δούμε τους Ελένη Γλυκοφρύδη, Σάκη Φαρμάκη, Χριστίνα Στούλη και τον Κωνσταντίνο Μπίσδα.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο