Περιφέρεια

Με τον Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Απ. Παύλου τίμησε ο Μητροπολίτης Κορίνθου τον περιφερειάρχη Π. Νίκα

Τον περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα τίμησε ο μητροπολίτης Κορίνθου Διονύσιος ανήμερα της εορτής του Αποστόλου Παύλου, μετά το πέρας της πολυαρχιερατικής θείας λειτουργίας στον ναό του Αγίου, στην Κόρινθο, με την οποία κορυφώθηκαν οι εκδηλώσεις προς τιμήν του πολιούχου της Κορίνθου.

Συγκεκριμένα, μετά την θεία λειτουργία, ο Μητροπολίτης κ. Διονύσιος απένειμε στον περιφερειάρχη Παναγιώτη Νίκα το Ανώτερο Παράσημο της Μητρόπολης Κορίνθου και συγκεκριμένα τον χρυσό Μεγάλο Σταυρό Α΄ Τάξεως του Αγίου Αποστόλου Παύλου, αναγορεύοντας παράλληλα τον Π. Νίκα σε Μεγάλο Ευεργέτη της Μητρόπολης Κορίνθου. Ο Π. Νίκας τιμήθηκε, όπως ανακοίνωσε ο ιεράρχης, για την σημαντική βοήθεια και συνδρομή του στην ολοκλήρωση ή την ανακαίνιση σημαντικών κτηριακών έργων της Μητρόπολης Κορίνθου, καθώς και για την συνδρομή του στο πνευματικό της έργο με την έκδοση βιβλίων.

????????????????????????????????????

Από την πλευρά του, ο Παν. Νίκας τόνισε ότι εκλαμβάνει την τιμή προς το πρόσωπό του ως «βράβευση συνολικά της τοπικής αυτοδιοίκησης από την Εκκλησία, την τροφό και μάνα του γένους». Παράλληλα, ευχαρίστησε τον Μητροπολίτη Κορίνθου, εκφράζοντας χαρά, ικανοποίηση, αλλά και εκτίμηση για την εν λόγω βράβευση.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο