Επιχειρείν

Με επιδότηση από το Επιμελητήριο η συμμετοχή Κορινθιακών επιχειρήσεων στην ΔΕΘ 2021

Το Επιμελητήριο Κορινθίας ενημερώνει τα μέλη του ότι προτίθεται να συμμετάσχει στην 85η ΔΕΘ, η οποία θα πραγματοποιηθεί φέτος από 11 έως 19 Σεπτεμβρίου 2021, στο Διεθνές Εκθεσιακό & Συνεδριακό Κέντρο Θεσσαλονίκης, με τήρηση όλων των προβλεπόμενων υγειονομικών πρωτοκόλλων.

Θα είναι η πρώτη μεγάλη Έκθεση που θα διοργανωθεί στην Ευρώπη το 2021, θέτοντας τον οργανωτικό πήχη για όλες τις ανάλογες διοργανώσεις και θα είναι αφιερωμένη στην Ελλάδα με κεντρικό θεματικό άξονά της το παρελθόν, το παρόν και το μέλλον της χώρας μέσα και από τη δυναμική παρουσία του συνόλου των Περιφερειών στο περίπτερο 13. Η 85η ΔΕΘ θα διοργανωθεί παράλληλα με το Thessaloniki Helexpo Forum, τη θεσμοθετημένη πλέον πλατφόρμα διαλόγου για όλα τα μεγάλα αναπτυξιακά και οικονομικά ζητήματα.

Οι επιχειρήσεις – μέλη του Επιμελητηρίου Κορινθίας, που επιθυμούν να συμμετάσχουν στην Έκθεση, καλούνται να εκδηλώσουν το ενδιαφέρον τους, έως την Τρίτη, 3 Αυγούστου, αποστέλλοντας αίτημα εκδήλωσης ενδιαφέροντος συμμετοχής στον ακόλουθο σύνδεσμο: forms.gle/jUMVKDRkT2vib35Y7

Με επιδότηση

Το Επιμελητήριο Κορινθίας μέσω της Κεντρικής Ένωσης Επιμελητηρίων Ελλάδος, θα επιδοτήσει 100% το κόστος της ενοικίασης περιπτέρου μέχρι 30 τμ., ενώ σε περίπτωση πλήρωσης των παραπάνω τ.μ., το Επιμελητήριο Κορινθίας θα επιδοτήσει το 50% του επιπλέον κόστους περιπτέρου, έως το ποσό των 700 €. Επίσης, το Επιμελητήριο Κορινθίας αποδέχεται την πρόταση της Περιφέρειας Πελοποννήσου για επιδότηση 100% του κόστους της ενοικίασης περιπτέρου 40 τμ., σε αμιγώς εξαγωγικές επιχειρήσεις.

Προϋπόθεση για την επιχορήγηση είναι η εξόφληση των συνδρομών στο Επιμελητήριο για το έτος 2021.

info

Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να επικοινωνήσετε στο τηλέφωνο 27410 24464 (εσωτ. 933) ή στο media@korinthiacc.gr

Πληροφορίες για την έκθεση:  www.thessalonikifair.gr/el

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο