Επιχειρείν

Παν. Πιτσάκης. Εγώ πορεύομαι με λόγο και ξέρω πως οι συμφωνίες πρέπει να τηρούνται

Κάθε διάθεση καλής συνεργασίας, με τη νέα Δ.Ε. του Επιμελητηρίου Κορινθίας, η οποία προέκυψε μετά την τροπολογία του Άδωνι Γεωργιάδη, πατά τις έντονες αντιπαραθέσεις του παρελθόντος, έδειξε ο πρόεδρος Παναγιώτης Πιτσάκης.

Σε συνέντευξη τύπου που έδωσε, καλώντας τα ΜΜΕ στο Επιμελητήριο, ο κ. Πιτσάκης μίλησε για πρώτη φορά, μετά τις αλλαγές που είχαμε στην διοίκηση του Επιμελητηρίου, την τροπολογία που άνοιξε τον δρόμο στα μέλη της ετερόκλητης «νέας πλειοψηφίας» να πιάσουν θέσεις στην Διοικούσα. Βέβαια, ρωτήθηκε για την αθέτηση, από την πλευρά των υπολοίπων μελών, της συμφωνίας με τον Υπουργό Ανάπτυξης, για τήρηση της αναλογίας 2/5 στη νέα Δ.Ε., για να πει: «έχω μάθει στην ζωή μου να πορεύεται με λόγο. Οι συμφωνίες πρέπει να κρατιούνται σε όλους τους τομείς της ζωής μας».

Ωστόσο, ο Παν. Πιτσάκης, ξεκαθάρισε πως πρόθεση του είναι να συντονίσει το έργο της Διοικούσας αυτής «με δικαιοσύνη, αξιοκρατία και διαφάνεια». Ωστόσο, ο πρόεδρος του Επιμελητηρίου έκανε λόγο για άριστη συνεργασία, που αυτή την στιγμή υπάρχει μεταξύ των μελών στη νέα Δ.Ε. είναι άριστη.

«Στην ουσία δεν υπάρχει κάποια διαφορά μέχρι στιγμής» υπογράμμισε, ενώ ερωτηθείς ιδιαίτερα για την «επιστροφή» στην Δ.Ε. του Σωτήρη Κουκουλάκη, ο οποίος είχε εκπέσει αυτής λόγω απουσιών, ο κ. Πιτσάκης εξέφρασε τις αμφιβολίες του για το εκλογικό αποτέλεσμα, που επέτρεψε αυτή την επάνοδο.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο