Επιχειρείν

Με εκπτώσεις και προσφορές ξεκίνησε η διανομή πετρελαίου θέρμανσης από την Shell

Έκπτωση 10 ευρώ στα 1.000 λίτρα και για αγορές άνω των 1.000 λίτρων, έως 6% κέρδος σε yellows στις πιστωτικές κάρτες της Πειραιώς, έως 12 άτοκες δόσεις σε όλες τις πιστωτικές κάρτες και διπλάσιοι πόντοι Smart.

Η περίοδος θέρμανσης ξεκίνησε ήδη από την περασμένη Παρασκευή, 13 Οκτωβρίου και η Coral Α.Ε. – Shell Licensee ξεκίνησε τη διάθεση του πετρελαίου θέρμανσης από τα πρατήρια Shell με μια σειρά από προσφορές για όλους τους καταναλωτές. Η εταιρεία, δίνει τη δυνατότητα σε όσους καταναλωτές πραγματοποιήσουν παραγγελίες μέσω του 18330, του allSmart.gr και επιλεγμένων πρατηρίων Shell, να λάβουν έκπτωση 10€ ανά 1.000 λίτρα (1 λεπτό ανά λίτρο) για αγορές άνω των 1.000 λίτρων. Παράλληλα, η εταιρεία προσφέρει διπλάσιους πόντους Smart (1 πόντος ανά λίτρο αντί για 0,5 πόντοι ανά λίτρο) για όλες τις αγορές πετρελαίου θέρμανσης έως τις 30 Απριλίου 2024.

Επιπλέον, οι καταναλωτές μπορούν να πραγματοποιήσουν τις αγορές τους με όλες τις πιστωτικές κάρτες και να λάβουν έως 12 άτοκες δόσεις, (ισχύει για πιστωτικές κάρτες και όχι χρεωστικές κάρτες kai για συναλλαγές από 250 ευρώ και άνω με τις πιστωτικές κάρτες της Εθνικής Τράπεζας ή από 301 ευρώ και άνω για τις υπόλοιπες τράπεζες).

Τέλος, η Coral – Shell Licensee συνεργάζεται σε επιλεγμένα πρατήρια Shell και με τα Τραπεζικά Προγράμματα Πιστότητας της Alpha Bank και της Εθνικής Τράπεζας, προσφέροντας κέρδος έως 3% στις επιστροφές. Ενώ, όσοι καταναλωτές πραγματοποιήσουν αγορές πετρελαίου θέρμανσης 500 ευρώ και άνω από τα ίδια επιλεγμένα πρατήρια Shell, για το διάστημα από 16 Οκτωβρίου έως και 30 Νοεμβρίου με πιστωτικές κάρτες της Τράπεζας Πειραιώς που συμμετέχουνε στο πρόγραμμα Yellow, θα έχουν κέρδος έως 6%.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο