Κορινθία

Με άλλα 29 κρούσματα κορωνοϊού σήμερα Δευτέρα η Κορινθία

Μικρή ύφεση φαίνεται να καταγράφεται στην Κορινθία, όσον αφορά τα κρούσματα κορωνοϊού τις πρώτες μέρες του Αυγούστου, ενώ μένει να φανεί βέβαια, αν αυτό είναι συγκυριακό ή μια καλή εξέλιξη …μέσα στον καύσωνα.

Σήμερα Δευτέρα, η Κορινθία κατέγραψε ακόμα 29 κρούσματα, που ωστόσο δεν θα πρέπει να μας ενθαρρύνει ως γεγονός, καθώς βλέπουμε στην γειτονική Αργολίδα τα κρούσματα να εκτινάσσονται στα 25 και στην Λακωνία να φθάνουν τα 12, για μία ακόμα ημέρα σε διψήφιο αριθμό. Στο σύνολο των πέντε νομών της Πελοποννήσου, καταγράφονται το τελευταίο 24ωρο συνολικά 103 κρούσματα και ανεβάζουν τον αριθμό των ανθρώπων που έχουν προβληθεί από τον ιό στις 13.882 από την αρχή της πανδημίας.

Στο μεταξύ, σε 245 rapid test που έγιναν κατά την διάρκεια της Κυριακής, 1 Αυγούστου στην Κόρινθο (Δημοτικό Θέατρο), καταγράφηκαν 5 θετικά (3 άνδρες και 2 γυναίκες), με διάμεση ηλικία τα 27 έτη.

Τέλος, να αναφέρουμε ότι τροποποιούνται οι ώρες κατά τις οποίες διενεργούνται έλεγχοι για covid – 19 στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου, από τον  Εθνικό Οργανισμό Δημόσιας Υγείας (ΕΟΔΥ), σε συνεργασία με τον Ερυθρό Σταυρό Κορίνθου και το Δήμο Κορινθίων. Οι Κινητές Μονάδες Υγείας (ΚΟΜΥ) του ΕΟΔΥ θα βρίσκονται και θα διενεργούν rapid test στο Δημοτικό Θέατρο Κορίνθου καθημερινά, εκτός Σαββάτου, από τις 8:30 μέχρι τις 12:00 το μεσημέρι. Οι πολίτες θα πρέπει να έχουν μαζί τους απαραιτήτως το ΑΜΚΑ.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο