Κορινθία

Μετά τα μηδενικά κρούσματα ήρθε και το 8άρι και μια περίπτωση «Δέλτα»

Με οκτώ κρούσματα την Πέμπτη στην Κορινθία, ο κορωνοϊός δείχνει πως παραμένει ανάμεσά μας και πως δεν θα πρέπει να μας καθησυχάζουν τα μηδενικά ή ελάχιστα περιστατικά που καταγράφηκαν το τελευταίο δεκαήμερο.

Επίσης, ένα κρούσμα της μετάλλαξης «Δέλτα», γνωστή και ως Ινδική, που ανησυχεί τον ιατρικό κόσμο λόγω της μεγαλύτερης μεταδοτικότητας, εντοπίστηκε στην Κορινθία θέτοντας σε συναγερμό τους υγειονομικούς που επιμένουν να προσέλθει ο κόσμος στα εμβολιαστικά κέντρα. Στο Νοσοκομείο Κορίνθου παραμένουν νοσηλευόμενοι μόνο τρεις άνθρωποι και κανείς στις Μονάδες Εντατικής Θεραπείας, ενθαρρυντικό στοιχείο, αλλά επίσης όχι καθησυχαστικό. Σε επίπεδο Περιφέρειας Πελοποννήσου, την Πέμπτη καταγράφηκαν 15 κρούσματα, με την Αρκαδία που μας ανησύχησε τις τελευταίες ημέρες να βρίσκεται στο μηδέν και την Αργολίδα με μόλις ένα περιστατικό.

Στα Νοσοκομεία Άργους και Ναυπλίου δεν υπάρχουν νοσηλευόμενοι με κορωνοϊό, ενώ στο Παναρκαδικό Τρίπολης νοσηλεύονται 9 άνθρωποι, στο Νοσοκομείο Σπάρτης επίσης 9 και άλλοι 8 στο Νοσοκομείο Καλαμάτας.

Σχετικά Άρθρα

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *

Back to top button
Μετάβαση στο περιεχόμενο